Gunga gunga



Nu sitter jag och ser på "drömmen om ett barn", jag tycker programmet är så bra! Ett tips att se på det om någon har missat det! Idag var vi ju först på öppna förskolan, vi var bara 5 mammor där med våra små vildingar men det var skoj ändå! Skönt att bara komma ifrån lägenheten lite, få prata barn hur mycket som helt och så får lill-loppan både andra barn och ny leksaker att titta på!

På eftermiddagen så tog vi oss en långpromenad, Olivia invigde sina nya vantar, mössa och fuskpolo. Men det blev tyvärr lite längre än planerad. Jag tyckte att luvan på overallen blev så stor i vagnen så jag tog av den och lade den under vagnen. Sen gick vi och gungade och hade så skoj och så gick vi vidare, efter ganska lång stund så kommer jag på att jag kanske ska titta så luvan ligger kvar. Och nej, där låg det ingen luva. Så det var bara att vända och hålla tummarna att någon vänlig själ hade lämnat den på lekplatsen, det borde vara där vi tappade den eftersom jag då tog upp en filt och satte i gungan. Men nej ingen luva där eller på hela vägen hem. Så klantigt av mig!

 

På vår långa promenad så såg vi iallafall 3 adventsljusstakar lysa i fönstren, har någon av er satt upp dem ännu? Jag tycker det är så fint när man ser de stå och sprida ljus i mörkret!


Kommentarer
Postat av: Linn

Vad tråkigt med luvan! Du får hålla ögonen öppna i fall du hittar den i närheten!



Jag är sjukt sugen på att ta fram alla adventprylar, det blir så mysigt när de är på plats. Jag kanske plockar fram dom tidigt i veckan, hihi! ;-)

2011-11-17 @ 22:28:36
URL: http://linnerika82.blogspot.com
Postat av: Emõke

Hon är ju så söt din lilla dotter och alltid så glad :)

2011-11-17 @ 23:16:53
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Stina

Gillar också det programmet. Man känner sig så lyckligt lottad som fått ett eget barn så lätt. Nästan så man får dåligt samvete. Kram

2011-11-18 @ 02:02:21
URL: http://www.buddhas5.wordpress.com
Postat av: Cissi

Jag tycker också det är så fiiiiiiint när det lyser i ALLA fönster och tjuvstarta ska jag nog göra i veckan, hade inte mannen haft en åsikt hade det redan varit uppe ;)



Kram

2011-11-18 @ 07:36:19
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Älskar den serien. Blir tårögd redan under introt :P

2011-11-18 @ 14:40:01
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0