Sitt fint i ljusgrått

Igår var vi en sväng på Ikea, vi skulle ha tag i barnstolen Antilop. Perfekt att ha med sig när man ska bort, så kan Lill-loppan sitta med vid bordet i sin stol. NU har vi alltid med oss sittern men hon blir så ledsen när hon sitter så långt ner och inte uppe hos oss. Perfekt, 129 kronor för stolen och 39 för det lilla bordet som man kan sätta på stolen! Självklart så måste man ju gå ett varv på Ikea när man ändå är där, då hittade vi dessa fina soffor. Ljustgrått kanske inte är den bästa färgen om man har en liten hemma, men tycker det är så snyggt! Det enda jag inte gillade var benen, men man kanske kan måla dem vita eller nåt! Idag är det bara 2 månader och 11 dagar kvar tills vi flyttar till vårt hus, längtar så mycket!

Idag öser regnet ner, så det blir nog en pyssel och mys dag. Hoppas ni får en härlig måndag!


Kommentarer
Postat av: Josefine

det är såå himla bra det där bordet ! Alvas farmor och farfar åkte till IKEA och köpte en sådan till Alva så att hon kan ha hemma hos dom, hihi. Perfekt :)

2011-09-12 @ 11:41:40
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Marika-mamma till Ellie

Åå va roligt att ni ska flytta till hus!!

2011-09-12 @ 17:02:55
URL: http://www.mammatillellie.wordpress.com
Postat av: Eva

Tror att nästan alla har den stolen! Måste dock säga att vi såhär i efterhand kunde ha satsat på en som är bättre anpassad för mindre barn, Antilop är ganska stor. Man får ha dyna eller kudde i början.

2011-09-12 @ 20:10:50
URL: http://renaramagrekiskan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0