NatthjälpVi har haft natthjälp här de senaste två nätterna, antingen det eller så går någon av mig eller min sambo i sömnen. Jag hoppas och vill tro att det är det första alternativet.

I måndagskväll så gick jag in en sista gång in i lill-loppans rum innan jag skulle lägga mig, den rosa nappen som hon somnade med låg bredvid henne så jag tog upp den och lade den på hennes sängbord. Sambon som gick och lade sig bara några minuter efter mig, gick även han in och tittade till lill-loppan och lade då en extra napp bredvid den rosa nappen. Jag vaknade på tidagsmorgonen vid halvsju av mig själv och gick då upp på toaletten och smög sen in i Olivias rum och där sover då vår lilla dotter med den rosa nappen i munnen. Både jag och min sambo är helt säkra på att den låg på bordet bredvid sängen och att ingen av oss har varit uppe under natten. Lika så hände i natt, jag plockade bort nappen som låg bredvid henne igår kväll men när jag tittade till henne i natt så hade hon nappen!

Hon kan inte nå till bordet, så antingen går någon av oss i sömnen annars så får vi helt enkelt hjälp av någon hemlig gäst på natten. Min farfar och min sambos pappa dog kort innan Olivias föddes, jag vill tro att det är någon av dem som är där och vakar över henne och ger henne nappen på nätterna!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Lilla farfar, klart han är där och kollar till henne, det eller farfar på andra sidan, kanske båda två? De tassar runt och pysslar om henne på natten så att hon blir lugn och ni får sova!

2012-02-01 @ 15:40:24
Postat av: Emõke

åh så fint att ni har kvar era dopklänningar! Mina barn döptes också i en ärvd klänning :)

2012-02-01 @ 21:40:28
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Emõke

Men gud, jag ryser när jag läser. Väldigt mystiskt....

2012-02-01 @ 21:43:29
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: evelina

ohja det är inte en omöjlighet. Ibland är de närmre än man tror.

2012-02-02 @ 06:19:51
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
Postat av: Emma Josefine - Mamma till Alva

haha men fyyy vad läskigt !! tycker att man har blivit så virrig sedan Alva kom så det kanske är någon av er som glömt att ni varit uppe ? haha. Kram

2012-02-02 @ 09:37:50
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Jessica & Alma

oj vad läskigt. jag hade blivit livrädd, men sen är jag rädd för mörker med ^^

2012-02-02 @ 21:29:57
URL: http://cornerofmyheart.blogg.se/
Postat av: Thereses liv och vardag

Åh, både spännande och läskigt! Jag tror mycket väl att det kan vara det förstnämnda alternativet och antagligen är det inget att vara rädd för, utan som du skriver kanske någon vakar över henne när ni behöver sova... Kram!

2012-02-02 @ 22:04:38
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Eva

Så läskigt... Jag tror inte så mycket på det övernaturliga men ibland undrar man verkligen..

2012-02-04 @ 13:49:54
URL: http://renaramagrekiskan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0