Vårnytt

Jag blir så sugen på att shoppa loss när jag ser alla vårnyheter som har kommit till affärerna. Nu är det ju lite svårt att köpa så mycket när man har en växande mage, men lite kan man ju shoppa loss och framförallt drömma om! Dessa fina saker är från H&M, tre fina ting till mig och tre fina ting till lill-loppan!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag blir likadan och i år tycker jag att det är extra mycket fint :)

2012-02-01 @ 05:50:43
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag håller mig lite tillbaka på shoppingfronten åt mig själv då man inte vet hur man ser ut efteråt +att jag har hört att man kan bli rätt less och nästan illamående av kläderna man bar under graviditeten så då är det lika bra att slita ut det man har. ;-)



Jag har dock köpt mycket åt lilltjejen +spetsklänningen ovan som jag hoppas kunna ha i sommar. Annars får jag sälja den på Tradera. ;-)

2012-02-01 @ 07:40:18
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Cissi

finns jättemycket fint ute i affärerna nu.. :)

2012-02-01 @ 10:15:59
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sv: helt sjukt hur fort tiden går!! Man fattar inte riktigt var all tid tar vägen.. Snart står man där med vuxna barn.. Usch! Haha ;)



Ååh, jag vill också handla vårkläder! Jag älskar färgerna :) hade ingen aning om att du ska få en till bebis! När är du beräknad? :D

2012-02-01 @ 21:33:53
URL: http://mammatillenflicka.blogg.se/
Postat av: Thereses liv och vardag

Jättefina saker! Jag själv har spanat in den vita klänningen, vet bara inte om jag passar i den typen av plagg... Är väldigt förtjust i den blåa klänningen till hö om den vita, skulle gärna se den på Molly.

Du, när är det dags för bebis nummer 2? Så spännande! Förstår att det inte är så stor idé att shoppa allt för mycket nu.... Kram!

2012-02-02 @ 22:06:21
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0