Vattenkoppor

Vattenkoppor, ja så lyder domen. Eller ja, de tror att de är det. Hon har inte haft någon direkt "koppa", utan det såg mest ut som ett bet först. Ett rött märke som sedan blev torrt i mitten, utöver det så har hon ca 10 små prickar över kroppen. Men de kan vara lite luddigt när de är mindre just med vattenkoppor, just för att skyddet barnet fått från mamman och bröstmjölken fortfarande finns kvar! Inte nog med det så är det två tänder som håller på att bryta igenom, så ja då har vi ju iallafall svaret på varför våra nätter varit som de varit! Så jäkla synd bara att det skulle komma nu, eftersom planen var att ha hennes stora 1 års kalas imorgon kväll....men men det är bara att skjuta upp det!
I lördags så var vi och hälsade på hos ett par vänner till oss som fått en lite son, bebislukt så gott, Olivia upptäckte då hur hennes röst kunde låta när stolen gungades fram och tillbaks! vi skrattade så vi grät, lill-loppan vår!


Kommentarer
Postat av: Elina

Huvva då, dock är det kanske "skönt" att göra bort vattkopporna, men tråkigt att det skulle infalla kring kalasdagen :-/ Här hemma har vi också en liten sjukstuga.



Haha, så härlig video. :)

2012-03-30 @ 09:30:14
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Monica



Hahah så söt <3 Jag DÖR av skratt :))

Åh vattenkoppor, tror inga utav våra har fått en. Eller så har jag helt enkelt missat. Och trott att det varit en finne eller nåt haha. Ha en mysig fredag trots sjukdomar!

Kram

2012-03-30 @ 09:40:10
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se/
Postat av: Linn

Hihi, så söt eran lilla tjej är!



Tack för din fina kommentar!!

Jag kan inte heller så mycket om blommor men jag har lärt mig en del sen vi flyttade till huset. Blommorna jag köpte från Ikea är nån sorts tulpan, man kan även plantera ut dom. Men jag nöjde mig med att ha dom i fönstret, så fina! Men jag tror tyvärr att dom hinner blomma färdigt innan påsk!

2012-03-30 @ 09:49:00
URL: http://linnerika82.blogspot.com
Postat av: Anonym

sv. hoppas på det ja me =/



det verkar ju vara sjukstugor överallt :( Snart sommar... hoppas allt försvinner då :/

2012-03-30 @ 10:00:00
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Emma Josefine

sv: hihi tack vännen ! :) ja det var verkligen svårt, jag letade öööverallt ! Har kikat in babyshop för sööötaste nike-skorna men kände att jag kanske vill lämna tillbaka i butik ifall de inte passade, så det fick bli dessa :D



jaa jag tror minsann att det finns, googla så kanske du hittar :D verkar ju supersmidigt !



nemen, har hon vattkoppor ?? Alva fick också ett "bett" på foten häromdan, måste kolla igenom henne nu, haha !

2012-03-30 @ 10:02:08
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Sara

Haha söta Olivia :)

2012-03-30 @ 12:07:58
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Malin

Men stackars liten!

Hoppas att det nu är vattkoppor då så hon har haft det. Ett tips är att låta henne träffa andra barn med vattkoppor om ni hat några i er omgivning under närmaste åren. Har hon det inte nu så får hon det då. Så ni inte tror att hon haft det och så får hon det som vuxen för då kan man bli så hemskt dålig. (svammligt men hoppas du förstår vad jag menar)

2012-03-30 @ 21:23:28
URL: http://malinsvra.blogg.se/
Postat av: Russin

hej hej ..

tittar in och ser att ni med har kopporna.. det har vi med .. tycker det har exploderat över hela landet nu de senaste veckorna..



hoppas ni har en trevlig helg iaf..

2012-03-31 @ 16:31:17
URL: http://russinsdagbok.se
Postat av: Fröken M

Tråkigt att vattenkoppor ska sätta stopp för kalaset, men ändå "skönt" att få det avklarat ! Speciellt om det nu är en väldigt lindrig variant !

Här "hoppas" jag att V ska få det så vi får det överstökat, men om det blir så eller ej återstår att se... Kram

2012-04-02 @ 14:32:39
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0