Nya blomster

 
Såhär såg det ut i vår vagn efter att vi hade spenderat en stund på blomsterlandet. 
 
 
Vissa hamande i krukor som denna Kalanchoe som endast kostade 10 kronor/styck. 
 
 
Andra hamnade två och två i zinkbaljor, dessa krukor vill jag hitta fler av på vårens loppisrundor!

Kommentarer
Postat av: Monica

Så fint!
Du som har lite gröna fingrar.. Jag ska plantera lite tomater, vad använder du för jord samt vad har du i botten på krukan? Kram

Svar: Jag är nog helt fel person att fråga, för jag är inte alls så kunnig på detta! Förra året hade jag lite såjord överst i krukorna som jag lade fröet i och sen under hade jag vanlig planteringsjord som rötterna växte ner i. I år kör jag på vanlig planteringsjord och än så länge växer både blommorna och tomaterna på! jag får för mig att man ibland gör det lite för krångligt än vad det är och man kan säkert göra på många olika sätt, så gör det inte allt för krångligt och kör på det sättet du tror på!
Sofie

2013-04-21 @ 22:58:27
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se
Postat av: Elina

Det är ju såå fint med zinkbaljor så det förstår jag verkligen att du gör och det är så mysigt med dig och dina gröna fingrar då jag själv inte har det :-) Det är förresten storlek 92 på jackan, så lite stor är den då kanske, och jag hade inte tänkt mig nå mycket alls för den, bara kul att nån annan kan använda den. Den är väl använd men i bra skick såklart. Huvudsaken jag får för frakten :)

2013-04-22 @ 01:50:10
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0