Rea på Ellos



Jag sitter och slösurfar framför datorn och letar gardiner till vår all-rum på övervåningen, jag hamnade på Ellos hemsida och såg att de hade en stor rea. Visserligen känns de som de har rea ganska ofta, men man måste ju titta. Man kan ju missa något annars. Bland annat dessa 4 ting fastnade jag för. Speciellt kökshandukarna och bokstäverna, får se vad sambon tycker om dem, är allt lite osäker på om de går hem hos honom! 
Lill-loppan sover nu, men snart ska hon väckas och då ska vi ner och klippa hennes hår! Ska bli mycket spännande!

Rån



Rån. Det är den nya grejen här hemma. Olivia stannar och blir helt fokuserad när hon får ett rån. Hon äter andaktsfullt upp rånet tugga för tugga och verkligen njuter. Sen när rånet är slut, tittar hon upp på en med stora ögon, pekar och säger "kan jag få ett till", ja fast på hennes språk såklart!

mums mums mums!

Härliga gamla clips



Jag gjorde världens fynd i helgn när jag hittade dessa på ett loppisbord för bara en femma! Jag är väldgt svag för gamla clips, man kan hitta så många orginella. Tänk att dessa kanske någon söt liten dam har haft på sig i sin ungdom när de var ute och dansade bugg! Dessa kommer bli perfekta till alla sommarens grillkvällar och andra festligheter!

Något mitt i mellan

I vårt sovrumstak har vi haft en lampa som jag fyndade på en loppis tidigare i våras. Min sambo tittade väldigt skeptiskt på den när jag kom hem med lampan, men sa att jag fick hänga upp den ett tag. Nu har ett tag gått så nu har vi efter mycket letade hittat en lampa som både jag som gillar gammalt och sambon som gillar nytt fastnat för, något mitt i mellan! chili är den ifrån och märket är markslöjd!

 

 


Hej 34



Hej vecka 34, härligt att ha dig här! Bara, ja förhoppningsvis bara, 6 veckor kvar tills lillebror är här! Vi längtar så!
Idag skiner solen, så nu ska vi ut på förmiddagspromenad, sen blir det ring lite telefonsamtal. Bland annat till förskolan lill-loppan ska börja på och så ska vi ringa och beställa klipptid till henne. Nu ska hon få lugg!

Pergola

Nu har vi varit på husvisning med sambons mor, alltid skoj att spana in hus och inredning! Jag hittade en jätte fin pergola som jag skulle vilja ha sen på vår tomt och Olivia hittade en kompis i rabatten!

 


Vattna blommorna eller kannan



Måndag och en ny vecka fullt med dagar att fylla med roliga saker och bara njuta av dagarna! Vissa mornar bara vaknar man upp och inser att "japp livet är jäkligt härligt!", man borde vakna upp med den tanken varje dag! 
Idag ska lill-loppan och jag åka iväg och storhandla och sen kommer Olivias farmor på besök!
Igår så skulle vi vattna blommorna, jag hämtade den stora vattenkanna till mig och den lilla till Olivia. Den första blomman gick bra, den andra försökt olivia dränka och vid den tredje blomman blev vattnet för intressant så då kom allt vatten på händerna istället. Sen gav hon upp med att vattna blommorna och tyckte det var klart mer roligare att "vattna" mammas vattenkanna! Detta underhöll hon sig med en lång lång stund!

Vi har äntligen hittat ett par sandaler till henne, helst ville jag ha ett par vita. Men eftersom vi var ute i sådan sen tid så var alla skor i henens storlek slut, så då fick de bli dessa!

Härlig Lördagskväll



Vilken värme det blev igår kväll, lagom tills våra gäster skulle komma! Så jeansshorts och linne fick åka på! 



Bordet dukades med blommor från vår trädgård, jag tycker det är så fint när man har fulllt med olika glas och vaser till blommorna.



Även på tallrikarna så blev det grön och fint!

Sommarklädda och fina dök gästerna upp

och min vän Jonna hade sitt fina linne på sig från Vila!

Lek och bus var temat för kvällen, sådär härligt som det brukar bli när vi ses! Fyra barn och nästan alla i olika åldrar och det är så skoj att se hur de leker i hop!

Lill-loppan är minstingen och går mest runt och tittar på när de andra barnen leker!

Lite mat hann vi även äta innan Eurovision började!

och sen firade vi Loreens seger med en mumsig tårta! Vid halv tre snåret kom vi i sväng, en mycket rolig kväll helt enkelt!!

Solstol



Idag känns det galet varmt, blev svettig bara jag stod en stund i soeln! Så efter vår förmiddagspromenad så gick vi in, har så svårt att veta hur jag ska klä lill-loppan dessa dagar. Men ett par sandlar till henne är nu ett måste!
På eftermidadgen idag ska vi in och titta till den lille i magen med ett ultraljud. Den hade inte riktigt växt så mycket som den skulle, det är nog inte fara men skönt att bara gör en koll på honom! 
Mitt nya projekt att leta efter är en solstol som den lill-loppan sitter i på bilden. När vi var hemma hos min vän Jonna hade de en sådan, Olivia tyckte den var perfekt att sitta i och efter som jag nu har svårt att sitta på golvet eller marken och leka med henen så blir en sådan perfekt. Då kan jag sitta med ryggstöd men ändå leka med henne och hennes leksaker på marken. Så om ni ser någon sådan får ni gärna hojta till!

Sommarkänsla

Solen kom hit idag igen, trots molnen på morgonen! Så det blev den bakdag och häng-i-skuggan dag! Solskyddskräm åkte på idag, det är sådan härligt go sommarkänsla när man känner lukten av just Solskyddskräm! Nu blir det att njut lite till utomhus och sen ska vi in och heja på Loreen! Heja heja!


Bakdag



Man blir ju så bortskämd av vädret som vi haft de senaste dagarna, när det idag inte är sol så blir man lätt besviken. Samtidigt är det lite skönt, man får mer gjort på dagar som solen inte skiner och idag ska vi få mycket gjort! Idag ska vi bland annat baka, både bröd och tårta står på schemat. Tårtan är till på lördag, "Fryst hallon-och marängtårta" tror jag betsämt den hette! När det gäller brödet ska jag testa och baka fejk surdeg idag, men med färsk surdeg. Förra gången gjorde jag surdeg på påse! Ha en finfin torsdag nu!

Det kom ett paket

Igår kom det ett paket i vår brevlåda, det är ju så kul när man får någonting annat än räkningar och reklam. 



En väldigt fin Villervalla klänning låg det i paketet! Olivia har en sedan innan i lila men som nu börjar bli för liten. Samma dag som jag och min sambo pratade om att vi borde köpa en ny, så frågade Elina på sin blogg om någon ville köpa hennes villervalla klänning som hennes dotter växt ur. Vilket sammanträffande och vilken tur att den fanns kvar! så nu springer lill-loppan runt i den här hemma, den kommer bli perfekt nu i sommar!

Inte många knop

Idag har vi inte gjort många knop, vi har bland anant sett lite på Estelles dop. De hade 600 gäster i kyrkan, vi hade 60 på lill-loppan dop och tyckte de var många!

Vi har suttigt i skuggan och flyttat grus

Jag har dragit fingrarna genom lavendelbuskarna som nu börjar bli gröna och börjar lukta så gott!

Vi har spanat på Alice som gömt sig i vårt höga gräs. Nej detta är inte vår gräsmatta, utan en lite bergsknalle med en liten "äng" på! Ska förresten ut på loppisjakt och leta efter ett solur att sätta på den lilla piedestalen i bakgrunden, de förra ägaren hade en sådan där och jag tycker det är så fint! 

Lill-loppan och jag plockade även en bukett med blommor från trädgåden som nu står och lyser upp i skåpet i köket!

Bord för trädgården

God morgon!
Idag är det en trött sofie här. Olivia har de senaste nätterna vaknat vid ett, varit så ledsen och vägrat somna om i sin säng. Så då får hon sova mellan oss, saken är bara att hon somnar inte om. Vid halv tre inatt somnade hon äntligen om, men sen när det ändå mycket vänd och vrid på henne natten lång. Vet inte om det är någon tand som spökar.
Igår hade vi en lång mysig dag hos mina föräldrar och tänkte passa på att visa deras nya blombord som mamma hittade på plantagen, tycker det är riktigt fint!
Tack så jätte mycket för alla tips på appar, ska kolla på dem under dagen! Nej nu måste vi ute en sväng då vi blir lite piggare!

Blommigt och appar



Klockan är strax efter nio och det är redan 20 grader här! Idag verkar sommaren vara här, så härligt! vi håller på att göra iordning oss, för idag ska vi äntligen träffa min papppa som kom hem igår eter att ha klättrar i Monte everest i 3 veckor, de ni!



Lill-loppan spring runt i sina fina blommiga byxor, perfekt för en solig dag!


Jo tänkte höra om lite app tips?! Fick häromdagen min Iphone, japp ja vet jag tillhör inte de som ligger i framkant med ny teknik! Så nu bheöver ja lite roliga och bra appar på den, har ni något att tipsa om?!

Lördagsmys

Igår kväll hade vi lördagsmys hemma hos Elin och Björn. De har flyttat till ett mycket fint radhus som vi var och spanade in! 

Först var det husesyn och jag föll handlöst för denna fina hallmöbel, tycker den var så ruskigt fin. På chili är den köpt och jag skulle lätt springa iväg och köpa en likadan om vi bara hade någon bra plats att ställa den på!

Det bjöds på smarrig fika, Leilas sega kladdkaka tror jag den hette! Väldigt god iallafall!

Lill-loppan var somrigt klädd i fin klänning

och jag hade på mitt ett nytt linne från Lindex som jag hittade för bara 99 kronor!

Snart



Snart snart snart så slår syrenerna ut här hos oss! Syrener tillhör helt klart mina favoritblommor, de är så vackra, doftar så gott och så vet man att när de slår ut så står sommaren för dörren!
Vi har en stor syrenbuske på baksidan och vår plan är att plantera en syrenhäck på framsidan av huset mot gatan, jag har alltid drömt om att ha en syrenhäck! Frågan är bara vilken färg som är finast, klurig fråga!
Önskar er alla en fin lördag, mormormys och fika hos vänner står på schemat för vår dag!

Dagens fynd



Jag har gjort ett sådant fynd i förmiddags! På vår förmiddagspromenad tog vi oss en snabb sväng in på en loppis som finns här i krokarna och vad ser jag om inte detta fat! Jag tycker denna servis är så fin och samlar på den, Venus heter den och är från 1920-talet. Damen sa att jag kunde få det stora fatet för 30 kronor, de tallrikar jag har sedan innan kostade 25 kr/styck. Så hon fck en femtilapp, trettio kändes ju som ett rå! 



Jag stod även och fingrade på denna lampa. Tänkte om man skulle måla om lampan till vit och byta skärm, det krångliga är elen. Gamla kontakter går inte här i huset, är det någon som vet om det är lätt att byta själva elkontakten på lampan?!

Något att klättra på



Vad jag älskar att ha en trädgård, trots att den största delen består av grus och lera så är det ju så mysigt att kunna vara ute och pyssla. Häromdagen så tog vi oss en stund ute i solen och planterade om luktärtorna. 



Jag behövde något som de kunde klättra på. Så jag hämtade lite av alla de luftskott som växer så det knakar i vår gräsmatta.




Efter lite fix oxh don så blev det klart, vid varje pinne har vi planterat en luktärta som sen ska klättra upp längs den och förhoppningsvis sen blomma i någon fin färg! 




Lill-loppan hjälpte också till och var mycket intresserad av jorden.


Så när jag tittade bort en millisekund hade hon även provsmakat jorden! Men det var inget högt betyg där inte, så det var ju tur det!

Puma



I dag tog lill-loppan sovmorgon till kvart i nio! Visserligen så somande hon inte förens halv tio då vi var och hos min mamma i går kväll, men hon har nog aldrig sovit så länge! jag vaknade vid åtta och kunde ligga kvar och läsa en bok i sängen, jag mins ens inte senast när det hände!
Olivia fick sina andra par puma skor igår av mina föräldrar, de första paret fick hon av några av våra vänner när hon föddes och igår var det då dax för de andra. Jag insåg då hur mycket hon har växt, att hon helt enkelt inte är så liten längre! Nu är det nya skorna lite för stora, så hon kan nog kanske ha dem i höst. Så nu får de stå fina i vår garderob och vänta tills lill-loppan växt i dem! Nu ska vi in till stan och leta överdragsbyxor och fästingborttagare till vår katt!

De första

Mina första tomater någonsin är på gång nu! Jag är sådär barnsligt lycklig och väntar med spänning på när de kommer bli mogna för att provsmakas!


och namnet är...



När jag gjorde vimplarna till Olivias rum så blev det bitar över av det fina pappret och nej, man kan inte bara kasta sådant. En av väggarna i Olivias rum har jag tyckt sett så tom och färglös ut. Så efter lite klippande och hålltagande så vips så blev väggen lite finare!

Ovanför hennes fina spis från Jabadabado hängde jag upp bokstäverna!

Profylax

Idag så är lill-loppan ett steg närmare att bli frisk, lite piggare och inte lika ledsen. Det känns väldigt skönt! Jag känner att bloggen har varit lite småtråkig om jag får säga det själv, lovar på bättring! Ska ta tag i lite småprojekt och annat som jag ska visa er sen!
Jag har fått låna en bok och en dvd av min vän Annelie till förlossningen, jag var inne på att testa profylax innan förra gången men det blev aldrig av. Men nu ska det här läsas och övas! Någon som läste dessa och tycker att de var bra?!

Sovstund

Idag är det kämpigt att vara en Olivia, mycket gråt och ingeting verkar få henne glad. Hon vill mest bara bäras runt, runt och runt. Sova ville hon inte alls, men utan sömn skulle det bli ännu svårare att vara Olivia kom sambon och jag fram till. Så en sväng med bilen fick det bli, så nu sitter jag här i bilen med en sovandes Lill-loppa utanför vårt hus och drömmer om vår framtida trädgård!


Glasvas och ljusstakar



Inatt kom febern tillbaks igen till lill-loppan. Hopplöst detta är, magsjuka, feber, förkylning och så feber igen på en vecka. Efter detta så måste vi ju ha avklarat sjukdomar för en lång lång tid. Så dagen idag blir som de tidigare dagarna, lugn, pyssel och mest inomhus.
Igår så var jag en sväng förbi en affär som ska slå igen här i Norrköping, Rum interiör. Jag hittade bland annat denna fina vas, som jag tänkte plantera en blomma i och så två fin ljusstakar som jag är i valet och kvalet om jag ska försöka måla vita eller ej!

Glass i solen

Idag är allt värmen, solen och den klarblå himeln tillbaks, så nu hoppas vi bara på att den stannar! 

Lill-loppan är förkyld som bara den, så jag lämnade henne och pappan hemma för mys på förmiddagen och for in till färgargården här i staden och träffade mormor, mamma, Cizzi och Hugo för att njuta av vädret!


En räksmörgås blev det och sen så slank en glasss ner!

Polkagrisglass, mums vad gott det är!

Max

Idag har vi äntligen en feberfri lill-loppa här hemma! Tyvärr så verkar det som om en förkylning istället har kommit, men men förhoppningsvis går den över snabbt. Vädret här är så grått så och man funderar på varmt de fina dagarna med sol och värme som det var i början av maj är, vi vill ha solen tillbaks!
Max böckerna är här hemma en klar favorit, så igår köpte jag en till sådan bok. Dom kan hon bläddra i fram och tillbaka och peka ut vart max, hund m.m är.  Jag tycker det är så härligt och mysigt att hon gillar att läsa böcker!
Idag ska vi hänga med min storasyster och hennes sambo som är hemma på besök och ikväll blir det teater och tjejkväll för min del!

Nyplockat

God fömiddag!
Natten har varit lite styrig här igen, lill-loppan har haft jätte svårt att sova antagligen på grund av febern. Hon ligger imellan oss och bara snurrar runt och runt, så vi är lite sega här idag igen. Jag ska iväg en sväng med mor min och handla lite, behöver komma utanför huset lite känner jag. Annars blir dagen lugn! Önskar Er en fin fredag med den fina bukett som stod på köksbordet när jag kom ner till imorse, som min älskade smabo varit ute och plockat från vår egna trädgård!

Luktärter och lite fynd



Idag är vi på bättringsväg, tack alla snälla för era "krya-på-er" hälsningar! Lill-loppan har fortfarande feber och natten var lite kämpig, men nu så verkar vi vara på bättringsväg som sagt! Dagen har vi spenderat mest inne, ritat lite, busat och pysslat. Jag har även varit en sväng i trädgården och fixat, luktärtorna har nänligen växat så det knakat så nu måste de planteras ut! 

Några planterades i dena zinkbalja och ska sen klättra upp på stegen är planen. 

Två planterade jag vid det lilla fågelbadet, tanken är att de ska växa och slingra sig upp längs det!

Även den fina Ingrid Bergman rosen som jag fick av mina vän nanny planterades i en kruka. 

Jag gjorde även lite fynd i vår bod, saker som de förra ägarna lämnade kvar. Två krukor till och ett litet bord, perfekt att plantera lite blommor i!

Mössan på

Vi har en liten sjukstuga här hemma fortfarande. Jag mår klart bättre nu, men har väldigt svårt att få i mig något att äta. Päron, macka och fil har jag lyckats pressa i mig idag. Lill-loppan fick feber i förmiddags och har inte alls varit hungrig på något heller. Men ändå fascinerande hur mycket energi de små kan ha trots att de har feber, själv skulle jag ha legat däckat med den febern hon har haft idag! Sambon verkar ha fått en lindringare släng av magsjukan. Så ja, dagen har vi tillbringat inomhus med mys, tecknad film och lite småbus.
Lill-loppans nya grej är att gå runt och ta på och av sig mössan. Det tycker hon är grymt kul och nu har hon blivit riktigt bra på att få på mössan själv! Vår lilla cooling med mössa inne!

Sötaste! Tröjan med en stad på magen är ett loppisfynd, jag tycker man blir så glad av den!

Magsjuka

Vi har åkte på en släng av magsjuka, så jag ligger däckad i soffan. Återkommer när jag är lite piggare och kryare!

Sköna Maj



Underbara sköna Maj, jag tror bestämt att det är den finaste månaden! just att allting börjar komma till liv nu och undan för undan börjar blommorna slå ut. I sommar när allt redan är grönt så njuter man inte ritkgit lika mycket och man blir inte lika glad då man ser en blomma som nu, iallafall inte jag! 

Blommor i alla dess färger börjar slå ut


Fina vita blommor börjar synas på träden


Underbara magnolia träd lyser upp med sina fina blommor

Vissa blommor har man ingen aning om vad det är, men fina är de där de ploppar upp

Andra blommor, som pärlhyacint, blommar över hela rabbaterna här hemma!

Mamma på sommaren

Jag hittade dessa fina mammaplagg på h&m´s hemsida, den blå klänningen är jag riktigt sugen på att handla och skrida runt i, skulle känna mig så fin i den! Vart handlad ni kläder ifrån när ni väntade era små knoddar?  Här i staden är det inte så många affärer som har mammakläder och än så länge har jag handlat vanliga kläder i större storlek, men det är ju inte den bästa passformen på dem till en gravidmage dirket!

vecka 31

Idag går vi in i vecka 31! Det känns väldigt härligt och skönt och hur underbart jag än tycker det är att vara gravid så börjar det bli lite tungt och otympligt med magen och så har en viss illamående börjat smyga sig på! "Bara" 9 veckor kvar nu, å vad jag vill ha vår lille son här nu!
Dagen idag blir väldigt lugn då lill-loppans mage inte verkar vara på topp, så blir nog mest mys i soffan och ute i skuggan idag.

Månad för månad

Något som jag skulle vilja ha och har varit sugen på länge är att köpa månadsbilder och göra en månadstavla. Jag har länge letat efter en sådan på loppisar men så fick jag tipsa av Tove att det fanns på prylhyllan.se. Frågan är ju bara vilken som är finast, Linneas månadsbilder, Elsa Beskows eller Kerstin Frykstrands. Svårt val!

Seg söndag

Lill-loppan fick en jätte fin skotkärra igår av min vän Jonna som hon går runt och kör med! 

Idag är vi alllt lite trötta här, vi är väldigt bortskämda här i huset att få sova hela nätterna igenom. Inatt så sov lill-loppan inte alls bra, så idag är vi lite sega och trötta! Men men vi kommer nog igång så småning om! idag så kommer en som ev ska hjälpa oss att få ordning på vår tomt hit och tittar och diskuterar, sen skulle jag behöva åka en sväng och köpa något som jag kan stabilisera upp mina tomtplantor med, de är över 0,5 m höga nu! I eftermiddag blir det nog mys med olivias mormor och deras hundar och så måste vi nog allt få plats med en sovstund på dagen! Ha en finfin söndag nu!

Blueberry and White chocolate Cheesecake



God morgon!
Lördag idag härligt! Dock så verkar solen ha gått och gömt sig. För utanför är det bara grått och blåsigt. Men men idag ska jag till en gammal kär vän som bor i kumla och som jag känt i sissådär 23 år, galet länge! Vi har inte sett sen innan jul så nu är det på tok dax att vi ses!
När jag växte upp var jag en hästtjej, då sade det att man skulle ramla av 100 gånger för att bli en bra ryttare, jag undrar om det finns något sådant talesätt inom bakning med?! Igår bakade jag nämligen en cheesecake, vit skulle den bli med blåbär i. Min blev istället mörk lilla, tror allt jag skulle använt färska bär som inte mosades så lätt! Men god blev det iallafall!

Det Du behöver ha hemma är:

200 g digestivekex, ca 13-14 stycken
100 g smör
400 g vit choklad
250 g färskost
2 1/2 dl vispgrädde
250 g mascarponeost
250 g blåbär

Börja med att smula kexen och blanda ihop dem med det smälta smöret. Häll smulblandningen i en form med löstagbar kant ca 20 cm i diameter. Jämna ut och tryck till smulblandning i formen. Täck över den och låt den sedan stå i kylskåpet medan Du gör resten av kakan.
Smält den vita chokladen. Vispa sedan ihop färskosten, grädden och mascarponen. Tillsätt sedan den smälta vita chokladen  och vänd till sist ner blåbären. Fördela blandningen över kakbottnen i formen och låt den stå i kylskåpet minst 2-3 timmar! Sen har Du en god cheesecake att njuta av!

Ja, som sagt vit och fin skulle de bli. Men ja mörklila är väll fint det med?!


Blivande konstnär?

För ett par dagar sen så fick vi lite pennor av mina föräldrar till Olivia. Vi har försökt rita med anndra pennor förut och med fingerfärg men lill-loppan har inte riktigt förtått det helao ch mest ätigt på pennorna och fingerfärgen.
Men denna gång så ritade hon faktiskt lite! 

Men sen så blev det mest skoj att plocka runt bland alla pennor

och undersöka kartongen som pennorna låg i!

Sen fick hon även tag i pappret som jag hade klippt i och det var nog det bästa, perfekt att leka tittut i!

En ritning fick vi iallafall, blivande konstnär kanske?!

Vimplar

Sådär ja, nu är vimplarna i lill-loppans rum klara och på plats! 

jo men jag måste nog säga att jag är nöjd, det livade upp rummet lite mer, det gjorde det mer färgglatt! 

Vi har även satt upp hennes sänghimmeln ovanför sängen och tavlan med "sov du lilla videung" som jag hitttade på en loppis i höstas. Så nu börjar rummet bli klart, bara lite kvar som jag vill göra!
Idag strålar solen här igen, så nu ska vi ut och ta vår förmiddagspromenad! Hoppas ni alla får en härlig torsdag!

Sommarvärme



Vilken dag det är, så varm som rena sommaren ju! Vi har tillbringat stora delar av dagen ut, men nu är vi inne och busar runt en sväng. Men snart dax för en eftermiddagspromenad!

Jag har läst det ny numret av min favorittidning i solen

Vi drog med oss stora delar av leklådan ut och satt i skuggan av träden och pusslade och lekte

Vi gick på spaning i trädgården och såg till vår förvåning och glädje att pionen som vi trodde aldrig skulle överleva "vår räddning" har överlevt!

Sen stod vi länge och funderade på vad vi ska göra med hortensiorna, ska jag klippa ner allt visset eller ska man inte göra det, någon som vet?!

1:a Maj



Det blir ett väldigt sent inlägg här idag, dagen har varit full med massor med tid ute i solen med mina två bästa! eller ja tre om man räknar med magen! haha! 1:a maj är det alltid fullt drag i norrköping, då är det nämligen motorcykelkortege och bilkortege och här snackar vi bilar! Motorcyklarna såg vi inte, men de sa att de hade varit över 1000 stycken, men lite av bilarna såg vi. De flesta var fina gamla bilar som glänste i solen, men efter att ha sett några så blir man ganska nöjd. Vi tog oss istället en fika på färgargården i solen, underbart!

Lite av allt folk som hade börjat samlas längs östra promenaden i staden

Mina två bästa efter att ha varit nere och tittat på fåglarna vid färgargården

Denna goda bakelse njöt jag av medan sambon åt våffla

Lill-loppan åt banan och jordgubbar för glatta livet

Tänk att ha så här fint i sin trädgård, en fin bänk runt ett magnoliaträd. Där skulle jag kunna hänga hela sommaren!

RSS 2.0