Sådant gillas

 
Det gillas alltid när man kan köpa kläder i fint begagnat skick, fina Elina hörda av sig och frågade om vi ville köpa en villervalla jacka till Olivia för ett tag sedan. Japp sa vi och under tidens gång så fick vi även köpa 2 byxor och en matchande mössa till jackan av henne. Idag landande kläderna i brevlådan, det kändes som en minijulafton! Så tack igen Elina!
 
 
Olivia testar mössan precis innan läggdax, den passar nog lite bättre till jackan tror ja allt!

Sunda nappar

 
Idag kör vi, ja iallafall mamman, på en innedag än så länge. Olivia lämnades på förskolan i morse och lillebror sover som en stock i vagnen utanför huset. Själv har jag fixat och donat här inne, lagt potatisar i äggkartonger så de kan börja gror, satt in kort och nu är det dax att vika ren tvätt. Jag tänkte tipsa om några nappar, själv fick jag tipset från Renata som hade köpt dem till sin dotter Iris. Vi var i akut nappbehov så vi beställde snabbt 4 nappar till varje barn därifrån. Sunda nappar är fria från BPA, PVC och Phthalater, snabba leveranser och kostar endast 25 kr/nappen! 

Ifall någon undrar

 
Ifall någon undrar vad vi för stunden gör när vi har en minut eller två över,  så är det att sortera kort. Ca 300 kort landade i brevlådan häromdagen som nu ska sorteras och sedan in i album.
 
 
De flesta kort från Max dop ska klistras in i hans dopbok. Längst fram i boken skrev de gäster som ville hälsningar till Max och sen efter dem ska jag sätta in många av de kort som togs under dagen. En rolig bok att ta fram och bläddra i! 

Soliga söndagen

 
Vilken helg vi har haft, i fredags en kväll med vänner, i lördags var vi museum och grillade på kvällen och igår var vi i folkets park med min syster och hennes familj. Vi tog oss en varv runt strömmen och där bland alla vissna löv på marken såg vi de första vitsipporna för i år, det är allt något speciellt med dessa blommor tycker jag. Jag har många barndomsminnen från när man kom hem med en buketter i handen som man plockat i skogens kant och så påminner dem mig så mycket om min kära morfar som gick bort på tok för tidigt för över tio år sedan.
 
 
Mitt i vår promenad fick vi se att färgargården hade öppnat för säsongen. Så en fika med räkmakor intogs i solen.
 
 
Sen var det bus i lekparen som gällde
 
 
och det blev så varmt så till och med jackorna åkte av!
 
 
Vid lekparken stod även en man och gjorde galet stora blåsbubblor, som antigen smälldes av något barn eller som seglade upp i himlen.
Nej nu ska jag läsa igen lite på era bloggar som jag inte hunnit med under helgen och sen blir det nog till att städa lite medan lillebror sover.  

Schlager

Vi är på Arbetets museum här i stan och spanar bland annat in deras utställning om melodifestivalen, Olivia testar "Carola fläkten" som blev väldigt populär!


Utekväll

 

Ikväll blir det en utekväll för min del, trevligs vänner, förhoppningsvis god mat och något gott i glaset! Ha en finfin fredagskväll nu!


Med barbapapas hjälp

 

Med hjälp av barbapapa och hans familj kan nu Olivia dessa sex färger. Även vit som mumintrollet är kan hon, men grått och beiget är konstiga färger enligt Olivia. Och den finaste färgen?! Blått och lila såklart!


Grön är skönt

 
Efter att jag hade målat byrån med 6 lager grön färg så blev den ja, grön! Nu ska även en liten kista som ska stå i andra sidan av rummet bli samma gröna färg, men det får bli när jag fått lite mer sömn i kroppen.
 

Underhållning

 
Idag har jag fått underhållning av lillebror nu på förmiddagen, med en kropp som skrek "nej" i morse efter att återigen ha vaknat av Max en gång i timmen och sen skulle orka upp vid 05.30 när han tyckte att det var dax att gå upp, så har jag mest suttigt på golvet och tittat på och lekt med honom. Sambo tog morgonen efter att själv bara ha sovit två timmar och så fick jag några timmars till sömn och vila. Men efter en lugn dag idag ska jag nog vara på banan imorgon igen. Så jag har förträngt damtussarna under soffan, blundar för disken på diskbänken och försöker glömma bort löven och orgässet som borde ränsas bort i rabatterna. 
 
 
Max kan länge sitta och titta på alla leksaker
 
 
och han älskar att titta i lådorna och gärna plocka ur allt från dom.
 
 
På knä är även nu hans favoritposition, han har balans den här ungen! 

Redo

 
Sådär ja, nu är barnen redo för kallare väder igen. Ja fast vi hoppas ju såklart på att kylan håller sig långt borta tills en bit in på hösten. Tre riktigt fina jackor fick barnen av pappa som han hade köpt i Nepal. Olivia gick länge runt i sin lilla och ville inte alls ta av sig den, så sköna verkar det också vara. Nu blir det glass och sen sängen!

Positivt

 

Idag är vi lite trött här, ja iallafall mamman i hushållet. Barnen har jobbade i skift med att vara vakna sen fem, så ja sen dess har jag varit vaken och max körde som vanligt järnet i natt! Men vid trötta dagar gäller det att tänka  extra mycket på allt positivt! Att jag hade turen att få de två bästa barnen i världen, att jag fick sova 2 timmar i sträck i natt, att Olivia sov hela natten, att jag nyss såg 3 tussilago titta upp på från backen på grannens tomt, att vi har frysen full av glass efter att vi fått ett gäng glassar av en bekant och att min pappa äntligen kommer hem från Nepal idag där han har varit i 1 månad! Så tänk positivt och njut av er dag!


Slå på trumman

 

Idag har de haft trumfest på olivias förskola, de har under några veckor gjort trummor och idag var det dax för fest! När jag hämtade henne idag höll hon hårt i sin trumma hela vägen hem och nu trummas det för fullt! Olivias första sak hon gjort, så stort!


Nyfrissad

 
Jag sitter nu inne i värmen med en kopp te och har lätt ångest. Jo för vår stora lavendelbuske som jag tror har funnits på tomten i urminnes tider ser nu ut...
 
 
....så här.
Jag har aldrig klippt en lavendelbuske förut, förra året så var jag med bebismage så då blev det inte så mycket trädgårdsfix och året innan det, ja då var vi ju stadsmänniskor. Jag läste lite om hur man beskar en lavendel och om jag förstod det rätt kan man i princip inte göra fel, så nu hoppas jag att den tar sig igen. Det visade sig med att stora delar av busken var död, så då var det ju bara att ta bort dom grenarna. 
 
 
Denna hög försvann från busken, vad jag hoppas så att den tar sig och blommar fint till sommaren.
 
 
Lavendelbusken är en del av den rabatt jag nu ska försöka återställa så att den blir fin som på sina glansdagar. När vi köpte tomten var det ett gäng rabatter och annat på den, det var ett äldre par som var väldigt intresserade av blommor som ägde tomten innan oss. Men denna är den enda som blev kvar efter att vi byggt vårt hus. Jag lyckades rädda fler av blommora från de andra rabbatera som jag grävde upp och som nu står i krukor, så dom ska nog få hoppa ner i jorden här. Jag vill att trädgården från förra ska kunna leva vidare här, men som ni ser är det en bit kvar!

Som en liten hund

 
Såhär kryper Max runt här hemma, runt runt med en leksak i munnen. Kortet blev något suddigt, för att vara stilla är inte hans melodi. Men sjukt gullig är han där han kommer med sin leksak i munnen, precis som en liten hund! 

Fina fötter

 
För tillfället är det inte mycket som händer här inne, all den lilla egna tiden man får vill man ut ta krattan i högsta hugg, flytta lite stenar eller så ett frö. Ute vill man iallafall vara såhär på vårkanten. Men lite händer ändå inomhus, bland annat så har vi köpt nya lampfötter på Clas Ohlson. Just den affären blir jag alltid lika förvånad av, "men de har ju riktigt fina grejor" tänker jag varje gång jag går in där. Men ändå så går jag in där ganska sällan, just den affären är inte med i min vanliga runda på stan. Men 149 kr/styck gav vi för dessa fina fötter. 

Nya blomster

 
Såhär såg det ut i vår vagn efter att vi hade spenderat en stund på blomsterlandet. 
 
 
Vissa hamande i krukor som denna Kalanchoe som endast kostade 10 kronor/styck. 
 
 
Andra hamnade två och två i zinkbaljor, dessa krukor vill jag hitta fler av på vårens loppisrundor!

Blå och vit rutig

 
Vilken söndag vi har, vi är ute och fixar i trädgården under en klarblå himmel och sol. Max har hejat på från vagnen och har stundtals sovit, olivia gräver och fixar, springer och hoppar och själv krattas det och rensas för fullt. Max inviger idag sin nya vårjacka, vilket är mitt senaste tradera fynd. Nej nu ska vi iväg och köpa nya uteblommor och sen blir det nog lite mer trädgårdshäng! 

Lördagshäng i solen

 
Idag har vi haft lördagshäng i solen nere hos en god vän och hennes två små tjejer. Eftermiddagen bjöd på häng på filten
 
 
och ett tag hängde vi i skuggan av casper
 
 
Det har hoppats som bara den på studsmattan
 
 
och efter all lek så tog vi oss en fika, barnen vid bordet och vi vuxna tog hammocken
 
 
Kladdkakemuffins hade lill-loppan och jag bakat på förmiddagen som vi bland annat mumsade på. Tack för receptet Elina!

ABC...

 

Lill-loppans nya favoritpussel för stunden är pusslet med alfabetet som jag hittade på en loppis förra våren för ynka 20 kronor. Hon håller upp bokstaven B och säger "Bamse", lära under lek är helt klart det bästa! 

Efter en natt med allt för lite sömn känns det extra bra att solen skiner idag, då får man lite mer energi och ork. Nu ska vi svänga ihop lite muffins och sen ut i solen. I eftermiddag blir det lördagshäng och fika med goda vänner! Trevlig lördag på er!


Fredagen är här

 
För stunden är det jag och lillebror hemma, sambon och lill-loppan har farit till tropicarium och ska bland annat titta på små apor, fiskar och krokodiler. Efter ett förmiddag med fullt ös så sover nu Maxen som en stock och jag fick helt plötsligt lite egentid. Ska knapra på datorn ett tag och sen ska jag nog bara ta det lugnt. Våra kaos nätter är nämligen här igen med olivia som är vaken ca 2 timmar och lillebror som återigen sover oroligt så nu sover han i vår säng igen. Underbart att ha honom nära inte alls så, men man blir både orolig och trött när man ligger där i mörkret och ska försöka få honom sova lugnt samtidigt som man vet att olivia snart vaknar och kommer vilja att man ligger bredvid henne. Lite tufft, om man får klaga. Ja sambon hjälper också till, men han jobbar ofta natt så oftast är jag själv med dessa nätter. Men hoppas det bara är en svacka innan vi återigen när på banan igen. 
Sådär nu har jag klagat färdigt, fredag idag så härligt! På dagens agenda står gödsling av vår gräsmatt och ev sätta potatis och så fredagsmys såklart!

Dagens köp

Vi for till stan en sväng på förmiddagen och med ett gäng påsar kom vi nu precis hem. Ett lite uggla från Lagerhaus fick följa med hem och i en annan av påsarna låg dessa två fina ljuslyktor från TGR, färgrika och vårfina!


De tar sig

 
Mina små odlingar tar sig, nu börjar gröna små stjälkar med gröna blad visa sig över jorden.
 
 
22 stycken blommor och 3 tomatplantor kommer förhoppningsvis sprida färg och glädje utanför vårt hus i vår och sommar. 
 
 
Vi funderar på att åka och handla 2 av dessa "hyllis" som finns på Ikea för bara 99 kronor. Tänk dessa med massor med olika blommor på, det skulle väll bli snyggt?!

En Cissus i korg

 
Ett av mina senaste loppisfynd är denna lilla korg, jag tror att den är till vinflaskor. Jag har tittat på den flera gånger när jag varit där och sen senste slog jag till och köpte den. 
 
 
Men nej ingen vinflaska fick hamna i den, utan växt. Den är en Cissus och enligt hon i blomsteraffären skulle det  vare en väldigt lättsköt växt. Den bruna plastkrukan linadad jag ett broderat band runt som min mormor har virkat när hon var ugn. 
 
 
Annorlunda och fint och jag får säga det själv! 

Go och Glad

 
Det är en seg dag här idag, kroppen vill mest bara lägga sig i en hög på golvet. Jag tror det beror på x antal sömntimmar som jag ligger back, men nätterna går ändå åt rätt håll så snart så får jag nog sova lite mer!
Så detta blir en hemskt ointressant inlägg på en go och glad Max, tur att de små har energi iallafall!
Återkommer imorgon med ett roligtare inlägg! 
 

Lillebror kryper

 
Något suddigt kort, men max kryper nu! Glad som alltid varvar han nu mellan att krypa och att åla sig fram. Lilla lillebror bli inte så stor så snabbt! 

Pasteller

 
Nu är äntligen byrålådorna klara till Olivias rum, det var dem jag slipade förra veckan. Efter fyra lager färg så blev de tillslut fina! Jag känner att jag inte riktigt har tid att måla om hela byrån, men jag ville ändå att den skulle vara en liten färgklick i rummet. Så ja, varför inte bara måla om lådorna i tre olika nyanser och så får jag ta byrån en annan gång!
 
 
Sambon valde och köpte färgen tidigare i våras.
 
 
Jag kan inte riktigt titta mig nog på färgerna och vill nu måla om hela lill-loppans rum i dessa pasteller. 

För den bekvämma

 
Idag kom våren hit, underbara efterlängtade vår tack för att du äntligen kom. Jag gick utan jacka och fixade runt i vår trädgård och barnen hade sina våroutfiter på sig. Lite blommor passade vi på att plantera, en mix av fyra sorters blommor. Perfekt när man inte vill lägga tid på att så många olika sorters blommor men ändå vill ha lite variation i sina krukor. 
 
 
Ett gäng frön hamnade i krukan så nu ska det bli spännande att se om de olikas sortsers blommorna kommer!

Lycklig tjej

 

Lyckan var total när jag och Olivia såg Skalmans gula hatt sticka upp från en låda på en liten loppis på ett torg vi passerad igår. 20 kronor ville mannen ha för Skalman, snabbt som tusan gav jag honom 2 guldpengar innan han ändrade sig. Nu är Skalman med mest hela tiden här hemma, han kramas, sitter bredvid, prova solglasögon och dansar!


Dop

 
Vilken lördag vi haft, först träffade jag fina vänner på stan för en god lunch och sen iväg på ett mysigt dop. 
 
 
Olivia var finklädd och lackskorna var på. I kyrkan var det mycket och titta på tyckte Olivia och ville gör allt förutom att just sitta still.
 
 
Även lillebror var full med energi och mest satt och spratlade i våra knän, åt mackbitar så de for överallt eller tuggade på leksaker.
 
 
I doppresent gav vi en tavla som vi köpte från elinochalva och nu jag är så sugen på att köpa en sådan till Olivias rum också. Jag tycker den är helt underbar! 

Bokat och klart

(bilden är lånad från apollo)
 
Nu är det bokat och klart i höst far vi till Grekland en vecka! Där ska vi bygga sandslott, hoppas i vågorna, få sand mellan tårna, bada med armpuffar, äta god grekisk sallad, lata oss i skuggan och bara ha det riktigt bra! Det är vår första resa vi gör som en familj, så är det någon som har något bra tips gällande när man reser med barn och överhuvudtaget är utomelands med barn?
Nu ska jag in och lördagslunch med lite vänner och sen ska vi iväg på dop. Ha en ritkigt fin lördag nu!!

Ny på listan

 
Ny på mitt projekt-lista är detta bord som jag tog med mig hem från mamma och pappas källare idag. Det hamnar dock inte överst på listan, fört ska byrån i lill-loppans rum bli klar och sen står nog ommålning av cirkusbyrån på tur. Jag funderar på att tapetsera lite på bordet eller använda dekorplast ja, och sen behöver nog även bordet en ny omgång med färg, då det nu är både vit, rosa och grönt!

Guldgruva

 
Secondhand affärer är enligt mig guldgruvor på många sätt, framföra allt när det gäller tidningar. Jag följer aldrig trender eller mode, tro mig jag vill stundtals vara en riktig "inne människa". Men jag kommer alltid en eller två säsonger. Sen så gillar ju jag allt gammalt, så redan där är det ju egentligen lite kört. 
Så iallafall tidningar kan man hitta för 2 kr/styck, det är ju kanske inte från i år eller ens från förra. Men vad spelar det för roll, perfekt att bläddra i, hitta inspiration och lämna till återvinningen eller skänka vidare.
 
 
När jag hittar något som jag tycker är fint, får en ide av eller inspireras av så river jag ut sidan och sätter in sidorna i min inspirationspärm. 

Blomsternörd?!

 
Igår fick jag hem vallmofröna som jag vann på tradera för ett tag sedan, glad som en lärka blev jag och livet kändes så mycket lättare att leva. Ja det var ju inte så tungt innan heller direkt! Sen slog det mig, har jag blivit en blomsternörd när jag nu hoppar och stutsar runt av lycka för att några frön kom?! äsch jag inbillar mig nu att det nya inne är att just vara nörd och till våren blir var alla lite vårnördar eller?!
 
 
Såhär finna är den vallmosorten som jag köpte frön till, riktigt mäktiga och vackra! (bilden är lpnad från odla.se) 

Här var det fyndat

 
Vad man mår bra av lite secondhandtid och ännu bättre när man kommer hem med fynd. Bland annat fick denna  kakelplatta följa med hem, för en tia får den gärna stå på vår hylla och se fin ut.
 
 
Även denna handmålade korg fick följa med hem, i sommar ska den stå utanför vårt hus med blommor i.
 
 
Med en signatur och årtal så blir saker och ting så mycket mer värda för mig, trots att jag inte har en susning om vem MB är.

Med smak av sommaren

Suck det har snöat idag, så tröttsamt att se de små vita flingorna fara ner genom luften och landa på våra snöhögar på tomten. Så nej vi gick in, plockade från en påse med röda vinbär från frysen som vi plockade i somras och bakade oss en rödavinbärs kaka! Sommarkänslor så det sjunger om det!
Nu ska ja fara in till en secondhand affär och leta fynd!


Frön till sommaren

 

Vi har haft en lugn dag här och nu är jag så trött. Sådär trött att man längtar efter sängen, den fluffiga täcket och bara få trycka ner ansiktet i kudden.  Men för trött för att orka resa sig från soffan så man sitter kvar och tittar stint rakt ut i tomheten. Vi har varit och storhandlat idag och ett gäng frön fick följa med hem.

 

 

Bland annat squash, broccoli och morötter ska de odlas och förhoppningsvis sås här i sommar! Ska ni odla något gott i er trädgård eller på er balkong? 


Blivande Mattesnille?!

 

Max är väldigt fascinerad av storasysterns kulram och kan länge sitta och fingra på den, är det ett blivande mattesnille vi skådar montro?! Eller är det just de härliga kulorna i de fina färgerna som lockar?! Vilket av alternativen så är han iallafall hemskt söt där han sitter med sin små fingrar på kulramen.


Slipning pågår

 

Det slipas här för fullt på byrålådor för stunden och en blå härlig färg kom fram under den vita. Men ikväll blir lådorna rosa, ska bli riktigt roligt att få måla fina!


BodilBus

 
Idag har vi en extra familjemedlem här i vårt hus, nämligen Bodil. Hon bor egentligen hos min mamma och pappa, men hon behövde lite extra sällskap idag så då får hon gladligen hänga här med oss! Alice vår katt tycker det är toppen då hon får en lekkamrat och Bodil ser det mer som ett äventyr att vara nära Alice. Lill-loppan är helt galen i både Bodil och Ebba, som den andra av deras hundar heter, och nästintill skriker av lycka när hon ser dem. Så den här dagen kommer nog bli en riktigt bra dag för oss alla tror ja allt!
 

Bostad till fåglarna

 
Jag vill ha massor med fågelholkar i vår trädgård. Dels så att fåglarna kan flytta in i dem, men vissa bara för att de är så fina! Som denna från Indiska
 
Eller denna färgglada från Åhlens
 
Men även de som smälter in lite mer i naturen är fina att ha i träden
 
 
Eller varför inte ta och måla en egen, denna byggsats på en fågelholk finns på Clas Ohlson.

Cirkusbyrån

 
Sådär ja, nu är alla fyra lådor klädda och klara till byrån i Max blivande rum. Nu ska jag bara måla den i en grön färg som finns i tyget och fixa en del på byrån som gått sönder mellan två lådor. Sen borde den vara fin och perfekt för ett barnrum!
 
 
Jag tycker tyget är helt underbart, jag blir glad av det varje gång jag tittar på det!
 
 
Det enda jag gjorde var att hitta ett tyg jag gillade, klippa lagom stora bitar och sen häfta fast det på insidan av lådorna, svårare än så var det inte! Ja man kan ju få till en snygg kant på insidan med om man vill, men så jobbar inte jag. Nej för det som inte synd, det finns inte! 

Lördagshäng

 
Vilken lördags vi fick oss, under klarblå himmel stod våra män och grillade goda grillspett
 
 
Barnen lekt och for runt på golvet både stora och små
 
 
men den minst låg tryckt i sin babysitter och såg söt ut!
 
 
På vår eftermiddagspromenad såg vi äntligen att våren nu även har kommit till oss! ja tyvärr inte på vår tomt, för där ligger snön fortfarande tjock. 

Finfin lördag

Vi ska strax åka iväg och lördagsluncha hemma hos ett par vänner till oss, grillat skulle de bjuda på. Vi ska umgås, leka och mysa med bebis! Finfin lördag på er!


Gro nu, Gro

 
Idag har vi satt frö i jorden så nu ska de gro som attans är planen. Lill-loppan hjälpte till i ett diadem som hon hittade i badrumskåpet och som hon mycket stolt gick runt i. Jorden hamnade lite i papperskrukorna, lite mer på golvet och mest på bordet! 
 
 
Mestadels blomfrön fick hamna i jorden i dag och så några tomatfrön med. Känns som om sommaren är nära nu när man planterar blommor och börjar planera sin trädgård, lyckopiller är vad det är! 

Röda klor

 
När jag fyllde år för ett tag sedan fick jag ett startkit med Gellack från depend från min sambo, jag har jag nämnt att han är den bästa man kan ha! Idag slog Max till och sov i nästan 3 timmar och lill-loppan var på dagis så då kastade jag mig över alla de flaskor, filar och lampan. Resultatet blev faktiskt bra, ja jag gjorde det ganska snabbt eftersom jag ville hinna klart om Max vaknade, så blir nog ytterligare ett snäpp bättre om man gör det i lugn och ro!
 
 
Det står att det nu ska hålla i 2-3 veckor, ska bli spännande om se om det håller så länge!

För små utrymmen

 

 

Såg en fiffig sak i en trädgårdstidning för ett tag sedan, jag tror det var Allers tidning för trädgården. Perfekt om man vill odla och plantera mycket men inte har så mycket plats. De hade tagit en galge och fäst krukorna i den och sen hängt upp, lätt att fixa och inte allt för dyrt! En idé jag nog ska låna i sommar!

 


Modetjejen

 
Såhär snygg var lill-loppan när hon lämnades på dagis idag. Kläderna kommer från hennes moster som tycker att Olivia inte bara kan vara söt utan måste vara lite häftig med! Jag tror hon hittade kläderna på Lindex om jag inte mins fel. 
Solen skiner här idag med, så smält snö smält. Förutom att titta på snön som smälter ska jag ev börja slipa Olivias byrålådor för målning, mysa med lillebror när Olivia roar sig på dagis och ev in och köpa en blomma! Ha en fin torsdag alla där ute nu! 

Mer tänder på gång

 

Idag har vi haft lugna onsdagen här, förmiddagsfika hos barnens mormor, sovstund på eftermiddagen och mest hängt runt. En väldigt skön dag helt enkelt! 
Vi säger även hej till tand nr. 7 och 8 som kommer i Max mun och vi hoppas så att det är anledningen till de oroliga nätterna. Ja hoppas kan man ju alltid! Så för stund ska allt in i munnen enligt Max, kliar ju säkert som attans


Första lådan

Igår kunde jag inte hålla mig utan tog fram resten av cirkuslakanet och satte igång och klädde in den första lådan på byrån som står i Max blivande rum.

 

En helt vanlig byrå från Ikea i ett väldigt stökigt rum

 

 Kommer nog kunna bli en riktigt fin byrå i ett snart mindre stökigt rum! 


Ugglor i mossan

 

Jag såg idag när jag var på stan att de hade fått in ugglorna på Lagerhaus igen, ångrar mig så att jag inte köpte den lilla som blundar. Får nog bli en tur till stan snart igen!


Snart så

 

Max ålar sig för stunden runt här hemma, snabbt går det från rum till rum. Nu har han även börjat ta något "krypsteg" här och där! Så snart så kommer det gå ännu mer undan här hemma till Lill-loppans lycka som gärna vill leka jaga med Max !


Tappert försök

 
För länge sedan (ja har Olivia verkligen varit så liten?!) köpte jag mig ett fin påslakan för ynka 10 kronor på myrorna. Först låg det ett bra tag i lådan och jag tog upp och tittade på det med jämna mellanrum, sen kom jag fram till att jag skulle sy figurer av det. Sagt och gjort gjorde jag det, men sen bara låg de där. Men nu, nu har jag äntligen hängt upp dem i ett tappert försök att göra lampan i Max rum lite roligare, lite mer "barnrum" över den!
 
 
Lite roligare blev lampan och nu funderar jag på att klä om lådor till byrån i Max rum i samma påslakan, så det blir lite "ciruks" tema i rummet. Får se när jag får tid till det! 

RSS 2.0