I köksvrån



Det händer inte mycket knop här hemma, olivia hade en liten kämpig natt då hon vaknade en hel del. Säkert på grund av att hennes mage inte riktigt är som den ska. Idag har hennes mage hållit sig lugn iallafall och hon äter gröt och lite mackbitar, om vi försöker med något annat kniper hon igen hennes lilla mun och lutar sig långt bakåt i stolen. Men huvudsaken är att vi får i henne något!
Något som jag har pysslat med dessa sjukdagar är göra iordning lite i köket, haft en vrå där som jag aldrig varit speciellt nöjd med. I en av sambons kartonger som han packade ner för två år sedan hittade vi en jätte fin ljusblå kanna från Höganäs som jag blev så kär i, funderade först att ha den som vas men så har vi lite ont om plats i våra lådor och behövde något att ha lite vispar och annat i och sådär så kom den till användning direkt! Innan stod olivoljan på en mörk träbricka, denna byte jag ut mot våra fina plåtbrick och blev genast mycket ljusare!
Nu ska lill-loppan strax sova en stund till så då tänkte gå en kort sväng och njuta av solen och våren som verkar vara på väg, har ju inte varit utanför dörren sen i måndags! Hoppas ni alla har en härlig fredag!

Jag tycker den är så söt!

I vrån ställde jag även dit höstens svamp som är torkad och stoppade i glasflaskor, även olivolja i en vinegarflaska står här.

Längst in står min fina tavla med torkade bönor som jag fyndade på myrorna för länge sen för en tjuga om jag inte mins fel. Tycker den passar utmärkt i köket!

Kommentarer
Postat av: Elina

Mysiga bilder :-)

2012-02-24 @ 15:47:32
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Lina - mamma till Astrid

Trist med dessa sjukdomar! Hoppas ni snart mår bra!



Vi åker till Sälen på söndag. Ska bli skönt att komma bort lite. Blir dock inte så mycket utförsåkning med alla barnen utan även lite längdskidor och så ska vi heja på Astrids pappa när han åker Vasaloppet :)



När åker ni till Åre?



Trevlig helg!

2012-02-24 @ 17:43:57
URL: http://astridsmamma.wordpress.com
Postat av: Linn

Hoppas att ni är på bättringsvägen! Men februari är den månad som människor är som mest sjuka.

Vad fint det blev i hörnan i köket! :-)

2012-02-24 @ 20:36:21
URL: http://linnerika82.blogspot.com
Postat av: Johanna - Mamma, mode, skor

Det blev ju superfint!

2012-02-24 @ 20:52:34
URL: http://johannabolmgren.se
Postat av: Fröken M

haha... ja men ibland måste man låta sig behandlas som en drottning.

Tack och lov var killarna med på noterna idag och serverade den trötta mamman tacos framför tvn, tog hand om disken och ställde sedan fram stora godisskålen ( när v hade somnat )



Själv har jag inte rört mig ur fläcken och ligger fortfarande kvar på samma ställe,

men snart är det nog dags för sängen ;)

KRAM

2012-02-24 @ 21:30:14
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Anna

Vilken fin hörna!

Ja vi fick också lite härligt vårväder idag. Me like a lot! ;)



Jag förlåter dig ;) Glad att jag kan roa, haha! Ja jag har ju gått igenom sådana perioder med Isabella och det är väl bara att konstatera att det är lillebrors tid nu att börja trotsa. Och som du sa, det händer ju alla (tyvärr) Det är underbart med barn, nästan jämt! ;)



Hoppas ni blir bättre nu och får en bra helg!

Kram kram

2012-02-24 @ 22:25:16
URL: http://anderssonlindstrom.se
Postat av: Sara

Gillar din köksvrå :)

2012-02-25 @ 10:07:06
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jättesöt kanna och jag tycker också om att ha redskap framme. Vi har en jättestor låda där alla redskap är mixade så när man ska ha något får man dyka ner där (jobbigt!!!). Så det bästa är att ta "favoritsakerna" framme och nära till hands. :-)

2012-02-26 @ 06:04:07
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0