Blomstertrappa

 
Senaste nytt i trädgården är denna blomstertrappa som jag fyndade på blomsterlandet. Den stod inklämde mellan lite krukor och ingen prislapp satt på. Så jag frågade vad de vill ha för den, hon sa att det var den sista kvar och de andra kostat runt tusen men jag kunde få denna för trehundra. Detta kallar jag fynd så det sjunger om det!
 
 
Längst ner står en tagetes i en gammal teburk och blomsterkrassen i den vita krukan är tänkt att den ska växa och klättra på själva trappan sen.
 
Vi har ett hav av pärlhyacinter nu så en bukett av denna blåa skönhet får stå och sprida lite färg bredvid hjärt-stenen. 
 
 
För att bryta av mot allt blått, för även den blåa kakelplattan som jag fyndade för ett tag sedan hamnade ju i trappan, så får en rosa petunia även stå här!

Kommentarer
Postat av: Leona

Vilket fynd!
Superfin var den också.

2013-05-12 @ 16:28:57
URL: http://leeona.blogg.se
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh så fint, och vilket fynd =)

2013-05-12 @ 19:44:57
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Monica

Oj oj det kallar jag fynd!

2013-05-13 @ 08:13:22
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se
Postat av: Elina

Åh!! Det kallar då jag också fynd, och den var ju hur fin som helst. Har funderat länge på en liknande till balkongen men det är bara att inse sanningen, jag skulle bara ta död på alla växter så jag skippar den idén och låter plastkrukan och plastblomman stå kvar ;-) Kram!

2013-05-13 @ 08:37:08
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0