Målarverkstad

 
Idag gick vi på pinjakt på vår förmiddagspromenad. Dockvagnen var med och i den samlade vi pinnar så det stod härliga till! När vi kom hem valde vi ut några som vi tog med oss in, även två stenar fick hänga på in. Sen kom vattenfärgerna fram och sen tillbringade vi en lång tid att måla på våra pinnar och stenar. Lite roligare ibland än att "bara" måla på papper! 
 
 
Nu på kvällen var vi på föräldrarmöte på olivias förskola. Vad jag gillar vår förskola och alla deras idéer, man blir så inspirerad av alla deras tankar, lekar och allt de gör med så lite material och som uppskattas så av barnen. Varför inte ett ljudmemory eller dockteater med kort på olika djur?! Jag ska definitiv "härma" några av deras saker och göra här hemma med barnen. Känns så bra att våra barn går just där! 

Kommentarer
Postat av: monica

Så fint det blev :)
Kul att hitta inspiration på förskolan.

2013-11-19 @ 06:45:53
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se
Postat av: Elina

Så mysigt och så fint hon gör Olivia :) Det är en sån härlig känsla det där om att man är nöjd med valet av förskola, dom tillbringar ju rätt mycket tid där så tror de är viktigt att man är nöjd. Vi är också nöjda med Sagas förskola, det känns tryggt att lämna henne där :)

2013-11-19 @ 11:02:44
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Mammatea

Skönt med en sån förskola!

2013-11-19 @ 19:45:00
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0