Dagen före dagen...

God morgon på er alla!
Här ligger snön fortfarande tung på marken och på träden, bara hoppas att den ligger kvar i några dagar till! Tyvärr så ska det ju regna imorgon och bli 5 plusgrader här, känns ju extra retligt om snön skulle smälta bort till julafton nu när man fått en försmak av snön!

Alltså hur sjutton hinner ni alla bloggande mammor med i juletid?! Jag har fullt upp med en lill-loppa, fixa juligt här hemma och slå in klappar, så bloggen blir den som har varit lidande. Men men snart så är vi kanske på banan igen!

Jag har fått ett gäng finka zinkbaljor och krukor av min storasyster, i sommar sen ska de stå utanför vårt hus med fullt med fina växter i! Är speciellt nöjd med den fina stora mjölkkannan, nästa så jag längtar lite till sommaren då jag får fixa i trädgården och göra fint!

Idag ska det göras mat här, köttbullar ska rullas och två janssons ska göras, en med ansjovis och en med lax! Hoppas ni alla får en mysig dagen före dagen före dopparedagen!


Kommentarer
Postat av: Tove

Vilka fina krukor och kannor!

Ja, jag förstår inte hur jag ska hinna jula här hemma... Vi ska ha gäster och jag har knappt hunnit fixa nånting. Men det känns bra ändå, det är ju för att vi har varit i Thailand..

Kram och ha en fin dan före dan!

2011-12-22 @ 09:47:54
URL: http://lovetove.se
Postat av: cecilia

Vilken snäll storasyster du har ;) Visst är mjölkannan fin, tänkte att den borde ju passa finfint utanför knuten hos er!

Glöm inte saffranssillen också! Jag gjorde champangesillen och västerbottensillen igår, den sista blev riktigt god! Ses imorgon! Wohooo!

Puss!

2011-12-22 @ 10:39:48
Postat av: emma

åh, har ni snö? det har vi inte är..



jättefina zinkbaljor/krukor. :)



kram

2011-12-22 @ 15:13:56
URL: http://blogg.mama.nu/fashionmama
Postat av: Thereses liv och vardag

Janson med lax lät spännande! Det har jag aldrig testat men jag kan tänka mig att det är väldigt gott, jag är nämligen inte så förtjust i ansjovis.

Hoppas att ni får en jättefin jul, får passa på att önska god jul nu för vem vet om man hinner spendera någon tid framför datorn imorgon.. Kraaam!

2011-12-23 @ 17:11:03
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilka fina, jag älskar att plantera i zink. Har flera på balkongen och på uteplatsen. Vilken snäll syster du har.

Lycka till med alla förberedelser. Önskar er en riktigt god jul!



Kram kram

2011-12-23 @ 20:14:37
URL: http://anderssonlindstrom.se
Postat av: mrsjanuary

God jul!!

kram

2011-12-24 @ 09:49:04
URL: http://www.mrsjanuary.blogspot.com
Postat av: Sandra

Otroligt fina. Har också fått en zinkhink som det ska stå blommor i. Jag hinner inte heller med så nu har jag fokuserat på familjen och att pyssla. Snart hinner jag kanske med allt :)

2011-12-29 @ 11:56:20
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0