Bloggare för varenda unge

I vår värld sker det så mycket hemskheter och man kan inte göra allt, men man kan göra lite! Jag har ett fadderbarn och är med i Djurens Rätt, mer än så kan jag inte bidra med när man är mammaledig. Ekonomin är väldigt knaper. Men när jag var inne på Unicefs hemsida för att titta runt lite och hitta något som man kan bidra med, så hittade jag "bloggare för varenda unge". Vi som anmäler oss där med våra bloggar får information om vad som händer och när extra hjälp behövs, just nu behövs mängder med hjälp till svältkatastrofen i Afrika. Jag har skänkt 200 än så länge, jag får helt enkelt strunta i en runda eller två till myrorna och istället hjälper jag 25 personer att få rent vattnen i hel månad. Alla bäckar små...

Miljontals barn drabbade av svältkatastrofen på Afrikas horn

En livsfarlig kombination av torka, pågående konflikter och eskalerande matpriser har lett till svår undernäring i Östafrika och miljontals barn och kvinnor riskerar nu att dö.

UNICEF finns på plats och gör allt vi kan för att rädda barnens liv genom att se till att de får rent vatten, näring, vård och mediciner.

Och du kan vara med och rädda liv. SMS:a LIV till 72 900 och skänk 50 kr. Det räcker till 13 påsar nötkräm mot undernäring eller 29 påsar vätskeersättning. Tre påsar nötkräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn.

Du kan även ge en gåva till Östafrikas barn här! (http://www.unicef.se/stod-oss/afrikas-horn)

Läs mer om vad UNICEF gör för barnen på Afrikas horn. (http://www.unicef.se/stod-oss/aktuella-insamlingar/katastrofhjalp-till-afrikas-horn)

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0