En seg morgon


Idag har det inte varit så mycket sömn här. Det började redan igår kväll vid tio då lill-loppan vakna och grät och grät. Jag trodde det var mardrömmar och fick henne och somna om, men 1 minuter efteråt så vaknade hon och grät igen. Så höll det på fram till tolvtiden. Då hon somnade som en stock. Sen så började hon vakna varje gång hon tappade nappen, vår lilla älskling rör sig väldigt mycket i sin säng vilket gör att så fort hon vände sig om så hade hon tappat nappen. Sen vid halvfyra kom en mycket pratglad sambo hem, jag var lagom social tillbaks. Lill-loppade fortsatte vakna med jämna mellanrum för att leta efter nappen och hon blev mer och mer täppt, vilket gjorde att hon inte kunde ha nappen för hon behövde andas genom munnen men kunde inte somna om utan nappen. Men efter lite nässpray gick det lite bättre. Vid sjutiden vaknade hon och grät igen och då bestämde vi oss för att traska upp. Så det är allt en seg morgon idag och regnet utanför gör inte att man blir piggare direkt! Så vi hoppar nog förmiddagspromenaden idag och så sover vi nog båda en stund till!

Jo jag tänkte bara dela med mig om ett tips, ja eller ni alla kanske redan gör så! Men överblivna ostkanter, släng dem inte. Riv ner dem och frys in osten. Perfekt att ta upp när man gör grantänger, ska äta tacos eller varför inte lyxa till köttfärssåsen och makaronerna med liten riven ost!


Kommentarer
Postat av: Emõke

Ååå din stackare, så jobbigt! Kanske dags att ta bort nappen då så ni får sova. Du får ta en tupplur när hon sover middag ;)

2011-11-20 @ 10:20:44
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: MrsJ

Åh era stackare! Det är tufft när man har såna nätter. Hoppas att dagen ändå har blivit någorlunda bra och att ni får en bra kommande natt. Kram

2011-11-20 @ 15:53:14
URL: http://www.mrsjanuary.blogspot.com
Postat av: Linn

Hoppas att ni haft en fin söndag trots en natt med lite sömn.

2011-11-20 @ 20:18:37
URL: http://linnerika82.blogspot.com
Postat av: Tove

Lilla lill-loppan då!

Det är jobbigt med såna nätter, hoppas det är bättre nu!

Önskar dig en fin start på den nya veckan. Nu flyttar ni snaaaart!!!!!!!!

2011-11-21 @ 08:35:14
URL: http://lovetove.se
Postat av: Cecilia

Tro det eller ej, men vi frös in ost för ett tag sedan och den passade utmärkt på hasselbackspotatisen igår! Det du, inte illa för att vara jag :) Hörs i veckan! Puss!!!!

2011-11-21 @ 15:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0