Montering av stolar

För tillfället är det lite glest här! Vi har haft fullt upp och kommer nog ha det de närmaste dagarna med huset och med allt här i lägenheten som ska packas ner! Utöver det så har man ju en liten lill-loppa som man fortfarande vill hinna mysa med! Idag har vi varit i huset, monterat ihop stolar, städat lite och bara njutigt. Känns fortfarande så konstig att vi ska bo där, vi tänker nog fortfarande lite att det är vårt projekt. Vi köpte tomten augusti 2010 och sen dess har det varit ett stort projekt, med papper hit och dit, bestämma detta och detta och det har varit så långt bort att vi en dag skulle bo där. Men tänk på lördag blir den dagen sann! Hoppas ni alla har haft en bra dag, nu blir det nog sängen för mig!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi väntar här. Njut av pyssla i nya huset och gosa med sötnosan.

2011-11-24 @ 22:10:13
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Nanny

Såååå spännande

2011-11-25 @ 09:39:59
Postat av: Emöke

Ah härligt, njut och jobba inte ihjäl dig. Svar på din fråga, syrran har sand i botten och det fungerar perfekt, hög mysfaktor och ger även mycket värme.

2011-11-25 @ 11:43:37
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ser ut som riktigt snygga stolar, vita :)



Hoppas ni får en trevlig helg!



Kram

2011-11-25 @ 12:01:18
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Tove

Åh, jag vet hur det känns! Man tror inte att det är sant! Ska jag verkligen få bo i det här fina huset?! Nu var ju vårt hus färdigt när vi köpte, men första natten flyttade vi in med en luftmadrass och bara gick runt och var helt lycksaliga. Jag säger som nån annan här uppe: jobba inte ihjäl dig:) Kom ihåg att julmysa massor i adventstider:)

Kram

2011-11-25 @ 15:51:33
URL: http://lovetove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0