Fikadax



Idag på eftermiddagen har jag och Olivia varit och fikat hemma hos Jennie och David, även Frida kom och gjorde oss sällskap. Dels ville vi ju träffa Jennie såklart men vi ville även säga hej till deras nya familjemedlem Sparrow, deras nya katt! Olivia tycker, som säkert så många andra barn med, att djur är så intressant. Det är så kul att se! Vi har ju själv en liten katt här hemma, men vår lilla Alice är tyvärr inte så social med Olivia. Men men det är ju bättre så än om Alice skulle vara allt för på lill-loppan.

Jennie som är så duktigt och fixig bjöd på morotskaka och egengjord saft, så gott det var! Vi pratade om ditten och datten, beundrade inredningen, katterna och lill-loppan. Mycket mysigt!


En fin och lite rolig lampa som de har i köksfönstert, en kopp de gjort om till lampa! fiffig idé!

Deras fina och busiga katt Wera

Fick inte alls något bra kort idag på lill-loppan och katterna. Men här kan man se lite av aktiviteten på golvet. Katterna är nyfikna på Olivia och hon är nyfiken på mattan!

Kommentarer
Postat av: Tove Ahlberg

Men gud så gott det ser ut! JAg är så sötsugen och vi har inget gott hemma. Ja, visst är det roligt att se barn tillsammans med djur! Morris är så orädd att han verkligen får passa sig.

Vad roligt med roadtrip i södra Sverige. Låter som en alldeles utmärkt idé. Ha en fin kväll!

2011-10-13 @ 22:30:07
URL: http://lovetove.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0