Isabellas

Idag har vi varit på 6 månaders kontroll, det gick som smort men Olivia börjar tycka att det är lite läskigt att vara där. Vet inte om det beror på vaccinet vi har tagit där eller om hon bara helt enkelt bli mer medveten om att det är lite konstig situation att bli naken, ligga på en våg och någon ska försöka få en att ligga rakt för att man ska se hur lång man är. Men hon följer sina kurvor klockrent, känns alltid så tryggt!

På vägen hem stannade vi och storhandlade för man kunde i princip få ett eko i vårt kylskåp. Jag brukar väldigt sälla köpa tidningar, men ibland slår jag till. Det är ändå så lyxigt att sitta eller ligga och bläddra i en tidning. Så idag när jag stod där så fick jag syn på en ny tidning, "Isabellas" som fick följa med hem och den var klockren för mig. Mer lite gammal lantlig stil och den har tips och reportage som handlar om mat, inredning och trädgård. Ja, för ibland men bara ibland är det skönt att läsa om något annat än barn!


Kommentarer
Postat av: Monica

Nej sant, man kan aldrig få för mycket :)

Visst är den bra tidningen? Gillar stilen de har.2011-09-22 @ 22:07:09
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se/
Postat av: Therese

Lite vardagslyx att sätta sig ner och bläddra i en tidning. Håller med dig, det är nyttigt att läsa om något som inte har med barn att göra :)

Kram

2011-09-23 @ 11:00:15
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad skönt att hon följer sin kurva. Vilja är likadan, hon var också ledsen så fort det var dags för vägning och mätning. Så nu känns det bra att det är två månader till nästa gång.

2011-09-24 @ 09:18:43
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Sandra

Och förresten, har spanat på den där tidningen, men aldrig köpt den, vad roligt att du gillade den, då är den värd att köpa någon dag.

2011-09-24 @ 09:20:08
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0