Up&Go eller "vanliga"

Igår var jag och hämtade ut paketet man får från Libero när ens barn är runt 6 månader. Det var lite alltmöjligt med i paketet och så får man då ett litet paket med up&go blöjor som är från 7 kilo. Vi använder liberos "vanliga" blöjor och har inte funderat så mycket på om man ska ha up&go eller inte, har hela tiden trott att det varit blöjor till äldre barn. Men nu när vi såg att de fanns från 7 kilo började vi fundera på om vi ska byta till up&go eller! Är det någon som har dessa up&go? är de bättre?

Idag är det en lika fin höstdag som igår, så härligt! Vi ska nämligen idag på en höstmarknad/skördefest på färgargården här i stan och bättre väder än så här går det ju inte att få! Önskar er alla en härlig lördag!


Kommentarer
Postat av: Tove Ahlberg

Ja, det där med blöjor är en djungel. Vi har kvar up&go blöjorna från det där paketet. Känns inte riktigt aktuellt än när Morris bara hasar runt på golvet. Vi har provat lite olika, men alltid kommit tillbaka till Pampers. Gammal vana tror jag. Man får nog prova sig fram:) Låter underbart med höstmarknad! Ha en strålande dag!

2011-09-17 @ 09:25:04
URL: http://lovetove.nu
Postat av: Malin

Vi har köpt nr 4 på blöjor nu och då har vi köpt både "vanliga" och up&go... Tycker up&go blöjorna verkar jätte bra. Vilja har ju blivit mer rörlig så dom kommer jag nog att köra på lite mer på dagarna iaf =)

2011-09-17 @ 09:46:43
URL: http://malinpsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi har inte hunnit prova de i paketet ännu, men vi har använt deras action sista veckorna och jag är mer nöjd med dem än det "vanliga".

2011-09-17 @ 09:55:12
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Ida & Jouline

Hejsan! Ja visst är det sött hihi. Så sniffar hon samtidigt =)

Vi provade Up&Go när vi fick dem men då tyckte jag inte alls att de va bra. Kisset rann utanför och de höll inte alls =S Men nu när hon kryper och går längs med saker så är de super bra jag är jätte nöjd. =)

Kram och kul att du kikade in hos oss.

2011-09-17 @ 11:23:08
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/
Postat av: Therese

Up&go blöjorna gillar jag bäst men eftersom de är lite dyrare så kör vi oftast med "vanliga" här hemma. I skötväskan, däremot, har vi alltid Up&go eftersom Molly numera är så rörlig och kan få för sig att gå iväg när man ska byta blöja på henne någon annanstans än på hennes skötbord :) Då är up&go bra för att man enkelt kan trä på den när man håller barnet i famnen.

Kram

2011-09-17 @ 20:28:09
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Ida

Oj , vad mycket det var med i paketet. Måste man anmäla sig någonstans för att få den eller hur funkar det? =)

2011-09-17 @ 22:26:22
URL: http://www.nattstad.se/anywaymom
Postat av: Sara - Blivande 3 barnsmamma

Tack! =)Vi har inte kört med Upp&Go mycket alls. De funkar absolut inte på natten, vilket innebär att vi då måste köpa både vanliga och upp&go. (dyrt)

Tycker inte heller att de är bra när barnet bajsar, känns som det smetar ut mera och läcker lättare.Hoppas att du har en fin dag!

Kramar!

2011-09-19 @ 15:15:44
URL: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0