Heldag på IKEA

Oj vilken dag vi har haft, en heldag på IKEA är inget att leka med! Men så roligt vi haft och så mycket fina möbler vi sett! Det finna ju allt och lite till där och alla idéer man får när man går runt och tittar, så nu ska det blir lite ändring här hemma! 



Vi tittade på allt på hela barnavdelningen, fingrade på alla lampskärmar i alla dess färger, letade bland alla mattor stora som små och beundrade deras inredningshörna

Sen blev vi så hungriga och tog en lång lunch. Olivia tittade på allt och alla samtidigt som hon åt mat och avslutade med att äta banan ur en grodskål!

Efter x antal timmar lämnade vi varuhuset med grejor i vagnen och saker på en lista vi ska beställa hem eftersom vi inte fick plats med det i bilen! En mycket lyckad dag!

Kommentarer
Postat av: Emõke

Åh Sotie så glad jag blir!!!! Ni är super duktiga!!

2012-02-16 @ 21:45:56
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Emõke

Så fina ni är på bliden under :), men jag kan inte komentera den???

2012-02-16 @ 21:47:47
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Älskar IKEA, vill också åka dit snart (har närmsta varuhus 15 mil bort). Ser att fler inte kunde kommentera på ditt förra inlägg.

2012-02-16 @ 21:53:07
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Cissi

Kul med lite nytt till hemmet :)

2012-02-17 @ 07:39:43
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Elina

Så kul med IKEA och det låter som att ni har haft en toppen dag :-)



SV: Ja, jag är också rätt så tokig i barbapapa, och likaså Saga så det är kul, och du verkar inte heller så dålig på att sy. Övning ger färdighet som du skriver :-)

2012-02-17 @ 09:26:27
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Lina

åh tack snälla du :)



Ja försöker lära mig mer om kameran, älskar att fota tycker det är jätte roligt, sen har jag även börjat få liiiiite grepp om photoshop så man kan ändra ljuset på bilderna. :)



Gud så roligt att shoppa på Ikea var ett tag sen vi var där nu, det ca 30 mil till vår närmsta varuhus men vi har en kompis som bor där så vi gör det till en helgutflykt lite då & då och bor där medan så man kan shoppa i lugn och ro :D Men de ska ju komma till Umeå snart antar att det lär synas på ekonomin :P thihi!



Hoppas allt är bra med er kramar!

2012-02-17 @ 10:00:37
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: Fröken M

Härligt - jag gillar ikea !

Det finns det mesta, det är billigt att äta/fika och viggo kan springa runt lite på barnavdelningen !

KRAM

2012-02-17 @ 14:01:20
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Johanna

Vi ska till IKEA imorgon och kika. Behöver bland annat en madrass till lilltjejen +bröllpsmaterial. Jag försöker handla på mig lite nu som då så att det inte blir för dyrt. Fick 8 st silverfåglar för 60 kr o det tyckte jag var bra pris då ord pris för alla hade varit över 200.



Jag tänkte ha det pastelligt då vi kombinerar dopfest med bröllopet. Klänningen är klar och pyntet jobbar jag med. Men det blir nog en kombo av vitt, silver, turkost och liiite rosa. ;-)

2012-02-17 @ 17:13:49
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0