Käraste symaskinen min

Ett av mina absoluta favorit ting här i vårt hus är denna symaskin. Dels så tycker jag att den är så vacker, dels så är jag ju kär i allt som har en historia men framförallt kommer den från min farmor och farfar. Farmor dog för över tio år sen min min kära farfar gick bort för lite över ett år sen. Den här symaskinen fick jag av farfar, han lovad mig den innan han dog så när jag ser den så blir jag lite varm i hjärtat. Lill-loppan tycker också den är väldigt intressant, vill ju så gärna se vad som finns ovanför bordskanten!

Jag gillar dess blommor i guld som är målade mot den svarta bakgrunden...

...och alla spakar som man kan pilla på!

Som en liten färgklick står även min fina theburk som jag hittade på Eriks hjälpen som jag planterade en blomma i, lagom mycket färg för man vill ju ändå att symaskinen ska vara i fokus!

Kommentarer
Postat av: Viola_T

Vad trevligt att du också skriver om din fina ärvda trampsymaskin. Jag ska nog ta fram mormors...http://morfarshus.blogspot.com/2012/01/trampsymaskinen.html

2012-01-24 @ 12:47:36
URL: http://morfarshus.blogspot.com
Postat av: Tove

Jättefin!

Jag är som du, tokig i gamla möbler! Jag har en hel del arvegods här hemma. Kanske ska försöka mig på att lägga ut lite interiörbilder:)

Kram, glad att du är tillbaka i bloggvärlden!

2012-01-24 @ 15:56:54
URL: http://lovetove.se
Postat av: Sandra

Otroligt fin! En sådan skulle jag också kunna tänka mig. Förstår att den är otroligt speciell när du har ärvt den också :)

2012-01-24 @ 21:33:23
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Cissi

Ja det är nog första gången jag säger att en symaskin är vacker för det tycker jag om denna :D

2012-01-25 @ 12:21:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0