Utmaning!

Jag har blivit utmanad av härliga Tove och Malin att berätta 5 saker som ni nog inte vet om mig! Så nu ska jag försöka mig på det!


1. Jag har alltid haft en författardröm, att få ge ut en alldeles egen bok! Tänk att stå där i bokaffären och få se sin egen bok där på hyllan! När jag var mindre ritade jag mängder med ni vet sådana böcker då man vek A4 papper på mitten, drakar, djur och godisklubbor som bodde i ett köksskåp var bara några av berättelserna. När jag blev äldre var det någon slags ungdomsbok, sen blev det en lite äldre bok och nu spånar jag på en barnbok. Men haha nej tro inte att jag är något proffs, det är nog mer en hobby och en dröm att ligga och drömma om innan jag ska sova! Men vem vet, någon gång kanske ni hittar någon bok med mitt namn!


2. Jag är så extremt okunnig på allt som har med elektonik att göra, allt från tv och olika boxar, bredband till nya mobiltelefoner. Jag tror jag är den enda kvar i min ålder som har en "vanliga gammal hederlig" mobil telefon och inte en smartphone! De ni! Min kompis utbrast "wao det ljudet var länge sen man hörde" när jag satt och skrev ett sms så det knaprade!


3. Jag älskar att göra listor, mitt liv skulle nog inte fungera utan listor! Jag kan göra listor på att jag ska göra andra listor! Länge leve listorna!


4. Efter att jag bott i Jönköping så bodde jag i Eksjö, Vetlanda och Varberg under 1 år för att sedan äntligen få flytta hem till Norrköping. Japp det var en intensivt år, 5 städer på 1 år och alla flyttar berodde på olika jobb och utbildning på olika ställen!

5. Jag är en morgonmänniska och är alltså väldigt kvällstrött, ändå så hänger jag mig kvar alltför uppe om kvällarna. Jag ska bara göra det eller bara kolla det där....Jag är hopplöst dålig på att lägga mig i tid, fast jag vet att Lill-loppan oftast nu vaknar mellan 05.30-06.30 så jag verkligen borde gå och lägga mig i tid! Men nej nej, bara göra en sak till....

Nu vill jag skicka vidare denna utmaning till Sandra, Elina, Eva, Sara och Emma Josefine, kör hårt!!

Kommentarer
Postat av: Elina

Men så kul, självklart ska jag anta mig utmaningen :-) Jag ser även att vi är rätt lika på några punkter, och speciellt 1:an. Haha!

2012-03-27 @ 08:45:28
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Emma Josefine

åh så kul med en liten utmaning :D och kul att läsa dina svar !! har faktiskt fått den här utmaningen tidigare men det har liksom inte blivit gjort, kanske ska få tummen ur nu då ;) hihi

2012-03-27 @ 09:59:08
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Monica

5 städer på 1 år oj oj. Jag hade aldrig klarat det, men så är jag väldigt hemkär och har svårt för att flytta till nya ställen.

Kul att läsa, håller tummarna på att kanske se nån barnbok på hyllorna kanske ;)

Kram

2012-03-27 @ 11:19:19
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se/
Postat av: Cissi

5 städer på 1 år! Hjälp vad intensivt! Och jag älskar också listor!

2012-03-27 @ 19:37:20
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha jag älskar också att göra listor :)

2012-03-28 @ 07:48:10
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Tove

Vad roligt att läsa!

Jag drömmer också om att skriva en bok en dag. Jag har flera påbörjade projekt, men efter ett par månader tycker jag bara att allt är töntigt och lägger ner. Och listor - det skriver jag också jämt! Det är som att man tänker bättre med listor;)

2012-03-28 @ 18:37:16
URL: http://lovetove.se
Postat av: Eva

Vad roligt! Jag har antagit din utmaning nu.

Det här med listor är något du gärna får lära mig om, för jag kan inte för listor hur jag än försöker!

2012-03-29 @ 11:04:30
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Malin

Vad roligt att läsa!

Listor fullkomligt älskar jag med :-)

2012-03-30 @ 21:17:47
URL: http://malinsvra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0