Profylax

Idag så är lill-loppan ett steg närmare att bli frisk, lite piggare och inte lika ledsen. Det känns väldigt skönt! Jag känner att bloggen har varit lite småtråkig om jag får säga det själv, lovar på bättring! Ska ta tag i lite småprojekt och annat som jag ska visa er sen!
Jag har fått låna en bok och en dvd av min vän Annelie till förlossningen, jag var inne på att testa profylax innan förra gången men det blev aldrig av. Men nu ska det här läsas och övas! Någon som läste dessa och tycker att de var bra?!

Kommentarer
Postat av: Renata - gravid v 39

Hoppas att lillan blir frisk snart... Inte kul ju!

2012-05-15 @ 11:47:06
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag har inte läst eller sett dvd,n men dom är säkerligen bra. Du får berätta då du har läst boken och sett dvd,n :-)

2012-05-15 @ 19:32:21
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag läste inget om Profylax inför förlossningen. Men det är säkert nyttigt! Såhär med facit i hand kan jag säga att jag nog borde ha gjort det ;-)

2012-05-15 @ 20:46:34
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Emma Josefine

Ja åh vi har haft det så mysigt :) lyxig mat och en lycklig liten Alva som fått spendera massvis av tid med sin moster <3 Hoppas att ni kommer iväg till Kolmården, jag vill också dit (har faktiskt aldrig varit där!)Jag läste heller aldrig något om profylax innan förlossningen, skulle gått på en kurs men den var fullbokad :) hihi. Hoppas att böckerna är bra ! Kramar

2012-05-15 @ 21:10:52
URL: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0