Fredagen är här

 
För stunden är det jag och lillebror hemma, sambon och lill-loppan har farit till tropicarium och ska bland annat titta på små apor, fiskar och krokodiler. Efter ett förmiddag med fullt ös så sover nu Maxen som en stock och jag fick helt plötsligt lite egentid. Ska knapra på datorn ett tag och sen ska jag nog bara ta det lugnt. Våra kaos nätter är nämligen här igen med olivia som är vaken ca 2 timmar och lillebror som återigen sover oroligt så nu sover han i vår säng igen. Underbart att ha honom nära inte alls så, men man blir både orolig och trött när man ligger där i mörkret och ska försöka få honom sova lugnt samtidigt som man vet att olivia snart vaknar och kommer vilja att man ligger bredvid henne. Lite tufft, om man får klaga. Ja sambon hjälper också till, men han jobbar ofta natt så oftast är jag själv med dessa nätter. Men hoppas det bara är en svacka innan vi återigen när på banan igen. 
Sådär nu har jag klagat färdigt, fredag idag så härligt! På dagens agenda står gödsling av vår gräsmatt och ev sätta potatis och så fredagsmys såklart!

Kommentarer
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Fy vad tufft, jag förstår verkligen hur de är med lite sömn. Härlig tröja han har, Ebba har en likadan fast som klänning :)

2013-04-19 @ 12:43:34
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: frupastell

Vad jobbigt med dessa nätter. Jag hoppas att det verkligen vänder för er snart. Önskar er en fin helg med sol och mycket sömn. Kramar

2013-04-19 @ 13:12:57
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Mammatea

Låter inte dom roliga nätter!

2013-04-19 @ 14:10:12
URL: http://mammatea.se
Postat av: Elina

Man får absolut klaga och jag förstår dig, dom lät inte alls kul. :/ Hoppas dom går över snart för lite och dålig sömn är aldrig kul. Kraam på er!

2013-04-20 @ 00:56:53
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Monica

Förstår precis hur du har det! Det tar på krafterna men dessa nätter kommer inte allt för ofta ju äldre de blir :)
Så man får klaga lite :)

2013-04-21 @ 07:25:14
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se
Postat av: Eva

Åh stackare, att pappa jobbar natt gör ju inte saken lättare för dig såklart.. Alltså, vi har dragit ner rejält på Stellas dagsvila som sagt, 30 minuter verkar vara lagom för att hon ska få en bra läggning. Hon kan hoppa vilan helt men är då rätt gnällig på eftermiddagen. Stella kommer ofta tassande till vår säng vid 03-04 ungefär men hon somnar alltid om genast vilket är skönt. Theo sover kanon i sin spjälsäng. Gör Max det i normala fall? Hoppas han i så fall snart faller tillbaka i gamla mönster!

2013-04-21 @ 12:54:21
URL: http://renaramagrekiskan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0