Jag och min traktor

 
Max gillar att köra runt runt med bilar och framförallt med sin traktor. Vi har direkt inte uppmuntrat honom mer än vad vi har gjort med storasyster att leka just med bilar, men ändå kommer han ofta krypandes i full fart med en bil som han rullar i ena handen. Kan det kanske vara lite manligt och kvinnligt ändå?! Gulligt är det iallafall och vi skulle tyckt det var precis lika gulligt om Olivia kom med en traktor i handen! Mest bara intressant att se deras olika intressen och vilka leksaker de väljer att ta från leksakskorgen. 
Strålande sol och värmen här idag, härliga härliga sommar ta aldrig slut!! 

Kommentarer
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Samma sak här, Hugo har alltid uppskattat bilar och traktorer mer än Ebba gjorde. Ändå har vi mestadels "tjej" leksaker hemma från Ebba.. Knepigt de där..

2013-06-11 @ 12:06:19
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Mammatea

Visst är det intressant att se vad de gillar och inte gillar för leksaker.

2013-06-11 @ 12:46:28
URL: http://mammatea.se
Postat av: Elina

Jag tror faktiskt det är så, även om det såklart är olika också men det är faktiskt väldigt intressant. Huvudsaken är ju att dom själva tycker det är kul, sen om det är en bil eller docka Charlie tex. leker med skiter ju jag i så länge han är nöjd :-)

2013-06-11 @ 16:05:37
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Monica

Hos oss har det varit naturligt att Max kört med bilar då Leo leker med bilar samt att vi faktiskt bara har leksaker för killar (om man får uttrycka det så).

2013-06-12 @ 09:26:14
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se
Postat av: Leona

Det är samma här. Så fort Linn började på dagis och fick syn på en dockvagn så var hon fast. Tror absolut att de dras till olika saker, pojkar och flickor.

2013-06-12 @ 18:17:06
URL: http://leeona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0