Tjuvstarta

Första november idag och jag har redan inhandla 3 tidningar med jultema och vi är inne på andra pepparkaksburken. Ja julen står mig väldigt varmt om hjärtat, så nu när november är här då får man väll börja tjuvstarta lite?! Lussebullsbak, avdentsljusstakar och en och annan jullåt kommer det nog att hinna bli innan denna månad är slut!
Idag är vi sega igen efter en lite tuffare natt då Olivia återigen var vaken och Max körde sitt nattpass som vanligt. Men sol ute och snart kommer goa vänner på fredagsmys och bus. Trevlig fredag på er!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Klart man får tjuvstarta, lär också snart böra sätta på julmusik här hemma. Längtar :)

Hoppas ni får en bra helg, kram.

2013-11-01 @ 12:23:20
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Leona

Man får absolut tjuvstarta. Vi har redan köpt barnens julklappar :)
Pepparkakor, julmusik och ljusstakar väntar vi dock med till första advent :)

2013-11-01 @ 13:18:28
URL: http://leeona.blogg.se
Postat av: tess

Skönt att se att inte vi är de enda som tjuvstartat med jul. Köpte en "helgskinka" nu i veckan. Alltså, jag & julskinka, det är ju bara för underbart! haha :D Dock har vi inte börjat med pepparkakor, men såg att de börjat sälja deg, så har lite lust att ställa mig & baka någon dag. Och lussebullar. MUMMS!!

Sv: Jo, & igår tog handlingen så himla lång tid med, trots att jag inte skulle ha så mycket. Men handla efter klockan fyra är inget jag har lust med att göra igen... haha (jag handlar ju ALLTID på förmiddagarna= inget folk alls)

Kram kram

2013-11-01 @ 21:20:50
URL: http://jaklakrokus.blogg.se
Postat av: Elina

Klart man får tjuvstarta, och nu längtar jag verkligen till första advent och jul. SÅ mysigt! :) Vart ska ni fira jul i år?

2013-11-03 @ 09:29:00
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0