In i värmen

 
jösses vad kallt det var idag, 1 grad vid halv sju när vi klev upp. så barnen packades på rejält med kläder innan vi gick ner till förskolan idag. Men solen skiner idag så det blir nog varmare under dagen!
Igår började jag plocka in vår pelargoner som stått ute nu under sommaren. Vi får se hur de tar choken att komma in i värmen! Några hamnade i gamla burkar
 
 
Vissa plockade jag in i den krukan de stod i utomhus
 
 
och en planterades om och fick lite hjärtan på tråd runt sig. Så nu hoppas hoppas vi att de överlever inne till nästa sommar! 
Denna onsdag bjuder på besök av en fin vän och ev skoköp till lill-loppan som helt plötsligt inte har några skor att ha då hon växt som bara den!

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Älskar perlargoner! Lättsammare blomma får man leta efter. Man kan glömma dom lite. Och blir dom ful så är det bara att klippa lite så växer nytt och fint fram igen :)

2013-09-25 @ 19:32:37
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Cissi

Mysigt med vän-besök!

Sv.tycker att mässan är bra, kommer nog vara än bättre i år, när Emma kan göra aktiviteterna också.. Mycket barn dock ;)

2013-09-26 @ 13:21:44
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Elina

Åh! Krukan på bilden längst ner är ju så fin :) Nillashandelsbod som jag har en tävling med har liknande heminredningsprodukter om jag inte minns helt fel. Var med i tävlingen om du vill: http://volanen.blogg.se/2013/september/vinn-presentkort-varde-500-kr.html Kram på er!

2013-09-26 @ 16:47:57
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Pernilla

Vad fint det blev, fina krukor du planterat blommorna i :)

2013-09-26 @ 17:33:14
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0